REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Adobe“ savo populiarųjį grafikos ir dizaino programų paketą „Adobe Creative Suit“ nuo šiol platins tik už tai susimokėjusiems prenumeratoriams. Naujos „Adobe Creative Suit 7“ versijos, kurios pasirodant buvo tikimasi šių metų viduryje, nebebus: jos pavadinimas pakeistas į „Creative Cloud“, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol norintys gauti „Photoshop“ ir kitų į „Adobe Creative Suit“ sudėtį įeinančių programų atnaujinimus turės už 50 JAV dolerių per mėnesį kainą įsigyti „Creative Cloud“ prenumeratą. CS3 ir senesnių paketo versijų licenzijas turintys vartotojai už prenumeratą mokės 30 dolerių per mėnesį, tačiau tik pirmaisiais prenumeratos metais.

REKLAMA

Toks „Adobe“ sprendimas bus stiprus smūgis programinės įrangos piratams, tačiau bendrovės atstovai pabrėžia, kad platinimo naudojant mokamą prenumeratą modelis bus naudingas ir kompiuterių vartotojams, nes jie gaus programų atnaujinimus tuo pat metu, kai jie pasirodys bendrovės serveriuose.

Skelbiama, kad naujos „Adobe“ programų versijos „Adobe Creative Cloud“ prenumeratoriams bus prieinamos jau birželio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų