• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prieš metus dviejų vaikų motina Katie Scarbrough išgirdo medikų verdiktą – vėžys. 32 metų moteriai diagnozuotas žarnyno vėžys, kuris 8-erių Semo ir 4-erių Sofi mamai tapo mirties nuosprendžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriai buvo paskirtas skubus chemoterapijos kursas, siekiant bent pagerinti jos sunkią sveikatos būklę, rašo Dailymail.co.uk., bet praėjusių metų rugsėjį moteris iš medikų išgirdo, kad jai teliko gyventi vos pusmetis ir net moderni šiuolaikinė medicina yra bejėgė.

REKLAMA

Viso savo gydymosi proceso metu moteris aktyviai rašė tinklaraštį „Scating in heaven“, kuriame pasakojo gydymo eigą, atvirai kalbėjo apie savo jausmus. Tinklaraštyje aprašyti net tokie skaudūs momentai, kaip sutuoktinių sprendimas pasakyti vaikams, kad gydymas jų mamai jau nebepadeda ir netrukus ateis diena, kai teks atsisveikinti.

„Semas pažiūrėjo į mane ir dar kartą paklausė, ar tai reiškia, kad aš mirsiu, o išgirdęs mano patvirtinimą, ėmė verkti. Tai buvo pats sunkiausias momentas mano gyvenime“, - rašė tinklaraštyje K. Scarbrough. Moters teigimu, ji smulkiai viską aprašė dėl to, kad paaugę vaikai suprastų, ką ji išgyveno, ką jautė dėl to, kad teks taip greitai atsisveikinti.

Gegužės 2-ąją tinklaraštyje pasirodė žinia apie tai, kad Katie kovą su vėžiu pralaimėjo: „Sunkia širdimi pranešu, kad ankstų šios dienos rytą Katie pralaimėjo kovą su vėžiu“, - rašė jos vyras Stuartas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų