REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėlų sekmadienio vakarą 24-erių metų Usėnų kaimo gyventojo E. V. ir nepilnamečių jo pakeleivių pasivažinėjimas motinos automobiliu „BMW 320“ baigėsi avarija. Ši nelaimė Žemaitkiemio gyvenvietėje įvyko 23 val. 15 min.

REKLAMA
REKLAMA

Du vaikinai, tarp jų vienas nepilnametis, tą vakarą išsiruošė pasivažinėti. Sutikę keliu ėjusią merginą pasiūlė ją pavežti. Mergina įsėdo į automobilį, o vairuotojas, norėdamas prieš ją pasipuikuoti, parodyti, kaip jis moka gerai vairuoti, padidino greitį. Tačiau nesuvaldė automobilio, posūkyje išlėkė į priešingą eismo juostą ir nuslydo į šalikelę. Mašina kelis kartus apsivertė ir suplotu stogu nukrito pievoje. 17 metų mergina „išskrido“ pro stoglangį, 15-os metų vaikinas L. B. rastas šalikelėje.

REKLAMA

Kai atvyko greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai, vairuotojas buvo pasišalinęs iš įvykio vietos, bet netrukus surastas sėdintis netoli nuo avarijos vietos.

Ar vairuotojas buvo neblaivus, paaiškės ištyrus jo kraujo mėginius.

15 metų vaikinas dėl bendrų kūno sužalojimų gydomas Šilutės ligoninėje, 17-metė mergina išvežta į Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyrių, nes patyrė stuburo traumą. Vairuotojas nestipriai tesusižalojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų