REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jeigu ji ir yra Čikagoje, tai kur nors „privačiai“, - portalui balsas.lt antradienį sakė buvęs Pasaulio lietuvių bendruomenės valdybos pirmininkas Bronius Nainys, komentuodamas žinią, kad Seimo narė, buvusi teisėja Neringa Venckienė prašo politinio prieglobsčio JAV.

REKLAMA
REKLAMA

„Viešai tarp lietuvių ar kartu su kitais lietuviais, bent jau mano aplinkoje, ji nesirodė. Beje, mano aplinkoje ja niekas nesidomi ir apie ją nekalba. O aš asmeniškai šito viso vyksmo niekaip nesuvokiu. Išskyrus neišpasakytą valstybės pareigūnų pasimetimą. Visose srityse, nors iš apsirengimo sprendžiant - bent ministrai gėdos turėtų nedaryti. Bet apie teisėtvarką, teisėsaugą baisu ir kalbėti, gi dar baisiau būtų žinoti teisybę. Idiotizmas, gal net ir kubu. Kiek čia melo, suktybių, net vagysčių...“, - sakė portalui balsas.lt B. Nainys.

REKLAMA

Čikagoje N. Venckienė, pasak jo,  ne herojė', nors, jo nuomone, kažkas gali norėti su ja susidoroti.

Anot B. Nainio, esama svarbesnių temų. „Tikrai Nobelio premiją gautų gabus žurnalistas, aprašęs Viktoro Uspaskicho bylos komediją... Nors iš tikrųjų man dėl jos tik neišpasakytai graudu, Kai vienas atėjūnas rusas šaltkalvis mano mielą brangią Tėvynę jau penkeri metai vedžioja už nosies“, - aiškino B. Nainys.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų