REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos spauda mirga pranešimais, esą po sezono Paryžiaus „Saint-Germain“ komandą gali papildyti ilgametis Londono „Arsenal“ ekipos strategas Arsene‘as Wengeras, kuris vyriausiojo trenerio poste pakeistų Carlo Ancelotti.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarasis šį sezoną su PSG klubu veikiausiai taps šalies „Ligue 1“ pirmenybių laimėtoju. Verta paminėti, kad specialistui pavyko savo komandą atvesti iki pat UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio. Manoma, jog italo pasiekimai bus įvertinti ir vasarą treneriui bus pasiūlytas darbas Madrido „Real“ komandoje.

REKLAMA

Jei vis dėlto C.Ancelotti paliktų Paryžiaus komandą ir išvyktų trenerio darbą tęsti kitur, neabejojama, kad „Saint-Germain“ klubas sieks bet kokia kaina prisivilioti tautietį A.Wengerą, kuris už „kanonierių“ vairo stovi jau 17 sezoną iš eilės. Prancūzas vis dar turi galiojančią vienerių metų sutartį.

 

63 metų strategas apie galimybę persikelti į savo gimtąją šalį buvo prasitaręs ir anksčiau, bet iki šiol treneris konkrečių veiksmų nesiėmė ir jokių kitų komandų pasiūlymų nepriėmė.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad PSG komandai įsigijus A.Wengerą, pastarajam vasarą būtų leista gerokai paploninti klubo piniginę. Ne paslaptis, kad šiuo metu prancūzų ekipa yra siejama su tokiomis žvaigždėmis kaip Cristiano Ronaldo ar Wayne‘as Rooney.

Minėtasis C.Ancelotti „Saint-Germain“ klubą treniruoja nuo 2012 metų sausio ir iki šiol su komanda nėra iškovojęs nė vieno trofėjaus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų