REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Slaugė, kuri nusižudė po to, kai atsidūrė pasaulio žiniasklaidos centre, atsiliepusi į dviejų Australijos radijo laidos vedėjų skambutį ir padėjusi atskleisti konfidencialios informacijos apie Didžiosios Britanijos princo Williamo (Viljamo) žmonos Catherine (Ketrin) nėštumą, atsisveikinimo laiške kaltina dėl savo mirties ją apgavusius australus, pranešė žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Ranka parašytą laišką slaugė Jacintha Saldanha (Žasinta Saldanju) adresavo savo viršininkams Londone įsikūrusioje privačioje Karaliaus Edvardo VII ligoninėje, kurioje kunigaikštienė Catherine pernai gruodį buvo trumpam paguldyta dėl ūmaus rytinio pykinimo, rašo laikraštis "The Sunday Times".

REKLAMA

Viename iš trijų savo paliktų laiškų Indijoje gimusi slaugė rašė: "Prašau, priimkit mano atsiprašymą. Iš tiesų gailiuosi. Dėkoju už visą jūsų palaikymą."

"Dėl šio akto laikau atsakingais Australijos radijo (darbuotojus) Mel Greig ir Michaelą Christianą (Maiklą Kristianą). Prašau, pasirūpinkit, kad jie apmokėtų mano buto nuomą. Man labai gaila. Jacintha", - pridūrė ji.

Per pernai gruodį vykusį parengiamąjį posėdį, atliekant tyrimą dėl 46 metų slaugytojos mirties, buvo nurodyta, kad J.Saldanha buvo rasta pasikorusi iš šaliko surištoje kilpoje savo drabužių spintoje darbuotojų bendrabutyje netoli ligoninės.

REKLAMA
REKLAMA

Ant moters riešo buvo rasta kraujosruvų, tačiau tyrėjams dėl jos mirties aplinkybių įtarimų nekilo.

Du Australijos radijo laidos vedėjai, apsimetę Britanijos karaliene Elizabeth II (Elzbieta II) ir jos sūnumi princu Charlesu (Čarlzu), paskambino į minėtą ligoninę ir teiravosi apie Kembridžo kunigaikštienės būklę.

Kūdikio besilaukianti kunigaikštienė, kuri anksčiau buvo žinoma kaip Kate Middleton (Keit Midlton), ligoninėje gulėjo dėl itin stipraus rytinio pykinimo.

Apsimestinis aristokratiškas didžėjų akcentas apkvailino J.Saldanha, kuri sujungė juos su kolega, ir šis, savo ruožtu, detaliai papasakojo apie Kate būklę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

To pokalbio transliacija atsidūrė pasaulio žiniasklaidos dėmesio centre, o J.Saldanha buvo rasta pasikorusi, praėjus trims dienoms po to incidento. Ši tragedija išprovokavo didelį pasipiktinimą dėl Australijos radijo ir jo laidos vedėjų elgesio.

Kaip rašo "The Sunday Times", kitame savo laiške slaugė nurodė nekaltinanti savo bendradarbių dėl didžiulio sielvarto, privertusio ją pasitraukti iš gyvenimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų