• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „LG Electronics“ (LG) debesų kompiuterijos paslauga „LG Cloud“ jau šio mėnesio pabaigoje bus prieinama daugiau nei 40 Europos, Azijos, Centrinės Azijos ir Lotynų Amerikos šalių. Iki šiol ji buvo prieinama tik JAV, Pietų Korėjoje ir Rusijoje, sakoma LG pranešime. Praėjusiais metais pristatyta paslauga leidžia perduoti turinį tiesiogiai tarp „LG Cinema 3D Smart TV“ televizorių ir kitų LG mobiliųjų įrenginių, suteikia duomenų saugyklą „debesyje“.

REKLAMA
REKLAMA

„LG Cloud“ panaikina laiko tarpą, kuris reikalingas siųstis ar rankiniu būdu perkelti turinį tarp įrenginių. Šiandieninis vartotojas naudojasi ne vienu įrenginiu, todėl svarbu, kad informacija keliautų tarp televizoriaus, kompiuterio, telefono greitai ir patogiai. LG yra viena iš nedaugelio kompanijų, suteikianti integraciją tarp daugelio skirtingo tipo mobiliųjų įrenginių“, – sakė Richard Choi, „LG Electronics Smart Business Center“ vyresnysis viceprezidentas.

REKLAMA

„LG Cloud“ programa leidžia prisijungti prie vaizdo ar muzikos įrašų, nuotraukų. Prieinama „Google Play“ ar „LG Smart World“ interneto parduotuvėse, „LG Cloud“ lengvai įdiegiama ir suderinama su „LG Cinema 3D Smart TV“, kompiuteriais ar telefonais su „Android“ operacine sistema. Vartotojai gali nemokamai siųsti daugiau nei 5 GB turinio tiesiai į televizorių – tam nereikia jokių papildomų programų ar įrankių. Be to, „LG Cloud“ leidžia saugoti dokumentus „debesyje“ ir juos transliuoti tiesiogiai, neperkeliant į kompiuterio ar telefono atmintį. LG tikisi netolimoje ateityje „LG Cloud“ pritaikyti ir išmaniesiems buitinės technikos gaminiams.

REKLAMA
REKLAMA

„N-screen“ technologijos dėka „LG Cloud“ geba perkoduoti ir transliuoti turinį į mobiliuosius įrenginius, taip pat turi įrašo kartojamo funkciją. Tai leidžia sustabdytą vaizdą ar garso įrašą iš telefono perkelti į televizorių ir pradėti toliau groti nuo sustabdymo momento. Be to, vartotojai gali tuo pačiu metu atlikti kelis veiksmus, pvz. peržiūrėti nuotraukų prezentaciją ir klausyti muzikos.

Kiekvienas vartotojas gali saugoti turinį asmeninėje „LG Cloud“ paskyroje. Prisiregistruoti prie šios paskyros „LG Cinema 3D Smart TV“ televizoriuje greita ir lengva dėl SSO protokolo, kuris automatiškai atpažįsta vartotojo „LG Smart TV“ ID ir „LG Cloud“ ID numerius, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų