REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje sužaistos pirmosios pusfinalio rungtynės, kuriose susitiko Miuncheno „Bayern“ ir Ispanijos „Barcelona“ klubai. Įspūdingai namuose žaidę trenerio Juppo Heynckeso auklėtiniai pirmoje tarpusavio akistatoje nepaliko vilčių katalonams ir sutriuškino juos rezultatu 4-0.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje bavarams įvartį pelnė Thomasas Mulleris, kuris pasižymėjo ir antroje rungtynių pusėje. Dar po vieną įvartį šeimininkams pridėjo Mario Gomezas ir Arjenas Robbenas.

REKLAMA

 

Rungtynių aprašymas

Pirmasis kėlinys. Jau antrąją minutę galimybę išvesti šeimininkus į priekį turi Arjenas Robbenas. Olandas įsiveržia į varžovų baudos aikštelę ir atlieka labai pavojingą smūgį, bet svečius nuo praleisto įvarčio gelbsti vartininkas Victoras Valdesas.

Kamuolį ilgiau kontroliuoja Barselonos miesto ekipa. Stadione susirinkę gerbėjai švilpia ir reiškia nepasitenkinimą esama situacija. Bavarijos komanda laukia savojo šanso.

REKLAMA
REKLAMA

Vokiečių klubas išlaukia progos ir muša įvartį į katalonų vartus. Dante puikiai perduoda kamuolį Thomasui Mulleriui, o šis tiksliu smūgiu galva išveda bavarus į priekį. 25 minutę rezultatas tampa 1-0.

29 minutę pirmoji pavojinga situacija ir prie „Bayern“ komandos vartų. Dante, norėdamas išsmūgiuoti kamuolį, vos jo nepasiunčia į savus vartus.

Pirmoji geltona kortelė ir ji rodoma Mario Gomezui. Vokietis „nuskina“ Lionelį Messi, kuris šiame mače kol kas yra visiškai „uždarytas“.

Prie pirmojo kėlinio arbitras iš Vengtijos Viktoras Kassai neprideda nė vienos minutės ir skelbia pertrauką vos ištiksėjus paskutinei sekundei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrasis kėlinys. Jau 49 minutę į svečių vartus krenta dar vienas įvartis. Dar viena standartinė situacija - dar vienas tikslus šeimininkų smūgis. Mario Gomezas didina bavarų turimą persvarą.

Miuncheno ekipa jau mėgaujasi žaidimu. A.Robbenas atlieka spurtą varžovų aikštės pusėje ir atlieka perdavimą Franckui Ribery, kuris atitrūkęs nuo varžovo pavojingai smūgiuoja ir siunčia kamuolį greta virpsto.

Katalonijos klubas ir toliau nesugeba sukurti nieko pavojingo. Bavarai patikimai ginasi ir pasitaikius galimybei pavojingai kontratakuoja. Svečių lyderis L.Messi ir toliau išlieka nepastebimas.

REKLAMA

68 minutę „Barcelonai“ galiausiai pavyksta sukurti pavojų prie šeimininkų vartų. Varžovų baudos aikštelėje smūgį į vartus atlieka Marcas Bartra, bet kamuolys skrieja tiesiai į vartininko Manuelio Neuerio glėbį.

Individualus A.Robbeno ŠOU ir rezultatas tampa 3-0. Olandas, T.Mullerio pagalba, atitrūksta nuo Jordi Albos ir 72 minutę didina bavarų persvarą.

M.Bartrai akivaizdžiai koją pakiša patirties stoka. Jaunasis Barselonos komandos gynėjas išbėga vienas prieš vartininką M.Neuerį, bet sukasi ne į tą pusę ir atlieka labai netikslų smūgį. Futbolininkui belieka griebtis už galvos, nes proga buvo šimtaprocentinė.

REKLAMA

82 minutę tašką šiame susitikime deda T.Mulleris. Vokietis muša antrąjį savo įvartį ir rezultatas jau 4-0. Futbolininkui rezultatyvų perdavimą atlieka Davidas Alaba.

Per likusias antrojo kėlinio minutes svečių bėdos nesibaigia. Geltoną kortelę prieš save išvysta J.Alba, todėl atsakomosiose rungtynėse ispanas nežais. Per pridėtas teisėjo tris minutes bavarai išsaugoja turimą persvarą ir švenčia įspūdingą pergalę.

„Bayern Munich“ 4 – 0 „Barcelona“

25‘ [1 – 0] Thomas Muller 49‘ [2 – 0] Mario Gomez 73‘ [3 – 0] Arjen Robben 82‘ [4 – 0] Thomas Muller

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų