REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį sekmadienį, balandžio 28 dieną, įvyks paskutinė kontrolinė „General Financing Trakų pusmaratonio“ treniruotė. Nuo pat rudens treniravomės ne tik po Trakų apylinkes, bet ir Vilniaus Vingio parke.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų treniruočių tematika buvo labai įvairi – orientacinis bėgimas po Trakų apylinkes, estafetinis bėgimas, šiaurietiškojo ėjimo pamokos, bėgimas per pusnis ir balas, tad per visą užsitęsusią žiemą pakankamai užsigrūdinome. Tad šį savaitgalį beliko įtvirtinti ir pakartotinai įveikti vos spėjusią pradžiūti Trakų pusmaratonio trasą. Dalyviams pasiūlysime įveikti nuo 5 km iki 15 km nuotolius.

REKLAMA

Taip pat primename, kad vyko konkursas ”Laimėk net 4 poras PUMA bėgimo batelių”. Treniruočių metu daugiausiai atšvaitų surinkę (vyrai ir moterys) bus apdovanoti PUMA bėgimo bateliais.

Esant vienodam surinktų atšvaitų skaičiui, nugalėtojas bus nustatomas burtu keliu. Dar dvejus PUMA bėgimo batelius įteiksime burtu keliu išrinktiems bėgikams, kurie bus dalyvavę mažiausiai 6 treniruotėse. Iki šios dienos mūsų dalyvė Miglė Mačionytė yra nepraleidusi nei vienos treniruotės (jų buvo 10), o Julius Važgėla, Ričardas Kvedaravičius ir Andrius Cicėnas yra dalyvavę 9 treniruotėse.

Tad kaip visada 11.00 val. renkamės Varnikų kaime, Žemaitės g. 7, pas Dainių, o startuosime nuo pontoninio tilto per Galvės ežerą.

Registruotis į „Trakų pusmaratonį“ spauskite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų