• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ ekipos saugas Andresas Iniesta teigia, kad jam ir toliau iš visų svarbiausias yra „La Liga“ čempionato trofėjus. Futbolininkas neslėpė, jog UEFA Čempionų lygos atmosfera yra unikali, bet jam, šio turnyro auksas, nacionalinių pirmenybių titului neprilygsta.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusiais metais lygos titulo iškovoti nepavyko, todėl šiemet tai pagrindinis mūsų tikslas. Jei mums pavyks šį titulą susigrąžinti, tai bus jau ketvirtas trofėjus per pastaruosius penkerius metus. Tai pasiekti tikrai nėra paprasta, nes kasmet varžovai darosi vis stipresni“, - teigė ispanas.

REKLAMA

„Visada sakiau ir sakysiu, kad lygos trofėjus man yra pats svarbiausias. „Real“ yra labai stiprus konkurentas, kuris jau ne kartą prieš mus įrodė savo pranašumą. Taigi, norint susigrąžinti lygos trofėjų reikia sutelkti didesnį dėmesį, nes bet kuris varžovas jį iš tavęs gali atimti“.

„Čempionų lygos atmosfera – unikali, bet laimėti šį turnyrą ne tas pats, kas laimėti „La Liga“ pirmenybių auksą“, - sakė A.Iniesta.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną Čempionų lygos pusfinalyje „Barcelona“ susikaus su Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą.

„La Liga“ čempionate katalonai užtikrintai rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje. Trenerio Tito Vilanovos auklėtiniai net 13 taškų lenkia antroje vietoje esantį Madrido „Real“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų