REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Panevėžio futbolo akademijos stadione vėl karaliaus futbolas. Šį kartą Panevėžio "Ekrano" laukia ne kova A lygos čempionate, bet mačas dėl patekimo į "Druskininkų Hermio" taurės finalą. Šį kartą panevėžiečių varžovai - "Šiaulių" ekipa. Susitikimas įvyks antradienio pavakarę, 17.30. Atsakomasis mačas įvyks Šiauliuose, gegužės 1-ąją dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet LFF taurė įgavo naują vardą. Šį sezoną ji vadinsis "Druskininkų Hermio" taure. „Ekranas“ LFF taurės pusfinalyje su „Šiauliais“ susitinka nebe pirmą kartą. Prieš du metus šalies čempionai pusfinalyje varžovus įveikė 0:2, o atsakomosios “Ekrano” ir “Šiaulių“ rungtynės baigėsi lygiosiomis – 2:2.

REKLAMA

"SMScredit.lt A lygos" sezono pradžioje savo geriausio žaidimo vis dar nedemonstruojantis Panevėžio "Ekranas" baltų vėliavų kelti nežada. Prieš mačą su "Šiauliais" fkekranas.lt pakalbino gynėją Rytį Pilotą. Komandos narys viliasi, kad antradienį Lietuvos futbolo federacijos "Druskininkų Hermio" taurės rungtynėse pavyks palaužti "Šiaulių" klubą, atsitiesti po nesėkmingos atkarpos A lygoje ir viena koja žengti į taurės finalą.

REKLAMA
REKLAMA

- Ryti, kokios nuotaikos po paskutinių rungtynių?

- Na, aišku, kai pralaimi nuotaikos geros būti negali. Tačiau esame kupini ryžto ir, tikiuosi, kad nuotaikos po rytojaus rungtynių bus daug geresnės. Tikimės, kad po truputį kilsime iš duobės ir viskas susitvarkys.

- Kaip komanda nusiteikusi prieš akistatą su "Šiauliais"?

- Poilsis, treniruotės ir vėl mintys apie futbolą. Manau, kad antradienį būsime piktesni, ištroškę nugalėti. Niekas į aikštę neina galvodamas apie pralaimėjimą. Žaisime dėl pergalės.

- Turbūt pergalė rytoj svarbi visais aspektais?

- Pergalė įneštų teigiamo impulso. Po tokios nesėkmingos atkarpos rytojaus mačas būtų puiki proga sugrįžti į pergalių kelią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kuo pavojinga "Šiaulių" komanda?

- Na, su jais šiemet žaidėme dar sausio mėnesį, bet tada buvo draugiškos rungtynės, be to, žaidėme minusinėje temperatūroje ir ant sniego, todėl sunku iš tokių rungtynių kažką spręsti. Ruošiamės šioms rungtynėms ne ką mažiau, nei įprastai. Bandysime šimtu procentų įgyvendinti trenerio užduotis.

- Ar nesudaro sunkumų labai įtemptas rungtynių tvarkaraštis?

- Aišku, sunkoka kas tris dienas žaisti. Aš gal šiek tiek nepratęs prie to, bet vyresniems komandos žaidėjams nekyla jokių sunkumų. Tačiau sąlygos vienodos visoms komandoms. Reikia prie jų adaptuotis.

- Ar lauki, kol bus galima žaisti ant žolės?

- Manau, kad ant žolės galėsime žaisti greitesnį futbolą. Tikiuosi, kad nulipę nuo dirbtinės dangos atrasime savo ritmą, pradėsime žaisti savo futbolą ir pergalių bus daugiau. Manau, daugumai ta sintetika jau pabodo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų