REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

1967 m. „Shelby GT500“ stiliaus „Mustang“ dar žinomas moterišku Eleonoros vardu gegužės mėnesį bus parduodamas 26-ame Danos Mecum vardo aukcione Indianapolyje.

REKLAMA
REKLAMA

2000 m. Holivudo superhitui „Dingti per 60 sekundžių“ iš viso buvo pagaminta 11 automobilių, tačiau tik trys iš jų turėjo veikiančius variklius. Filmavimo metu du iš trijų automobilių buvo visiškai suniokoti, taigi parduodamas vienintelis veikiantis egzempliorius.

REKLAMA

Kaip ir galima tikėtis, nei vienas iš filme naudotų automobilių nebuvo originalus „Shelby“ produktas. Visos kopijos buvo pagamintos standartinių 1967 m. „Ford Mustang“ kupė pagrindu. Kėbulus su žinomo unikalių projektų specialisto Chipo Foose‘o pagalba pagamino „Cinema Vehicle Services“.

Automobilis išsiskiria unikaliu variklio gaubtu, bagažinės dangčiu, centre įmontuotais papildomais žibintais, praplatintomis ratų arkomis ir apie 400 AG išvystančiu 5,7 litro darbo tūrio V8 tipo motoru.

Kartu su automobiliu būsimas pirkėjas gaus autentiškumo sertifikatą ir specialią lentelę su Eleonoros kėbulo numeriu. Garsųjį „Mustang“ aukcionui pateikė privatus savininkas ir tikimasi, kad jis bus parduotas už daugiau nei 100 tūkst. dolerių (265 tūkst. litų).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų