REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prancūzijoje šeštadienį tęsiamas 31 „Ligue 1“ turas. Kiek anksčiau susitiko „Rennes“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubai, o pergalę rezultatu 2-0 iškovojo svečiuose žaidusi PSG ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

„Rennes“ klubas aktyviai pradėjo rungtynes ir pirmajame kėlinyje žaidė kiek geriau. Pirmą progą pasižymėti gavo Sadio Diallo, tačiau PSG vartininkas Salvatore Sirigu atlaikė jo smūgį.

REKLAMA

S.Diallo iki pertraukos dar ne kartą smūgiavo į vartus, bet S.Sirigu jam įveikti nepavyko. PSG klube savo individualiais reidais išsiskyrė Jeremy Menezas ir Zlatanas Ibrahimovičius, bet šis puolėjų duetas iki pertraukos įvarčių neįmušė.

Prieš pertrauką Gregory van der Wielas buvo išbėgęs vienas prieš vartininką, bet laiku į pagalbą suskubęs „Rennes“ gynėjas neutralizavo kilusį pavojų.

Po pertraukos į aikštę buvo išleistas Davidas Beckhamas, kuris pakeitė Marco Verratti. Su jo pasirodymu aikštėje suaktyvėjo ir PSG puolimas, taigi 56 minutę Paryžiaus miesto ekipai pavyko išsiveržti į priekį. Po puikaus reido pirmąjį mačo įvartį pelnė Jeremy Menezas.

REKLAMA
REKLAMA

Po trijų minučių labai gerą progą turėjo Kevinas Gameiro, bet prancūzo smūgį įspūdingai atlaikė „Rennes“ vartų sargas Benoitas Costilas. „Rennes“ irgi nesudėjo rankų sudėjusi ir dažnai smūgiavo į priešininkų vartus, tačiau S.Sirigu šiame mače buvo nepralaužiama siena.

Negana to, PSG per pridėtą teisėjo laiką įtvirtino savo pergalę, o galutinį tašką šiame mače padėjo švedas Z.Ibrahimovičius. Po šios pergalės lyderis PSG susigrąžino 5 taškų pranašumą prieš Marselio „Olympique“ klubą.

„Rennes“ 0 – 2 PSG 56‘ [0 – 1] Jeremy Menez 90‘ [0 – 2] Zlatan Ibrahimovič

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų