REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo saugas Sami Khedira išgyrė ekipos atakuojamąją grandį, vadindamas savo komandos draugus geriausiais puolėjais pasaulyje, o taip pat negailėjo pagyrų gynėjui Sergio Ramosui, priskirdamas jį prie geriausių pasaulio gynėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos sostinės klubas šį sezoną vien šalies pirmenybėse jau pelnė 72 įvarčius (daugiau įmušė tik „Barcelona“ – 90), tačiau apginti „La Liga“ čempionų titulo, matyt, nepavyks, nes iki sezono pabaigos likus devyniems turams „Real“ nuo katalonų atsilieka 13 taškų.

REKLAMA

„Turime nepakartojamai stiprią atakuojamąją grandį su geriausiais puolėjais pasaulyje. Cristiano Ronaldo, Mesutas Ozilas, Gonzalo Higuainas ir Karimas Benzema yra aukščiausio lygio futbolininkai“, - komandos draugus gyrė vokietis.

„Taip pat savo komandoje turime vieną geriausių pasaulio gynėjų – Ramosą. Jis greitas ir techniškas, nenuilstantis žaidėjas, puikiai jungiasi į atakas, kur yra labai pavojingas, nes yra labai stiprus „antrame aukšte“. Jis turi viską, ko reikia nuostabiam gynėjui“.

„Jeigu turėčiau apibūdinti tobulą gynėjo pozicijoje žaidžiantį futbolininką, tai būtų Ramosas. Mes labai džiaugiamės turėdami jį savo komandoje“, - pridūrė S.Khedira, kurio atstovaujamas „Real“ klubas šįvakar namie susitiks su „Levante“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų