REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Balandžio 13-14 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins Pasaulio kyokushin karate čempionatas. Tam, kad galėtų kautis už Lietuvos kyokushin karate rinktinę ir savo šalį į gimtinę sugrįžo daugiau nei prieš dvejus metus į Norvegiją emigravęs perspektyvus kovotojas Norbertas Lisauskas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Grįžau kautis už Lietuvą! Nebuvo net minties, kad pasaulio čempionate galėčiau atstovauti kitą šalį. Pabandysiu varžovams parodyti lietuvišką dvasią ir tikiuosi, kad savos sienos padės dar labiau atsiskleisti mūsų rinktinės kovotojų stiprybei ir energijai!“, – prisipažįsta kyokushin karate meistras, svorio kategorijoje iki 80 kg., N. Lisauskas.

REKLAMA

Ne viename kyokushin karate čempionate emigracijoje dalyvavęs N. Lisauskas įsitikinęs – gimtinėje kovos meno meistrai ir treneriai yra nepalyginamai stipresni: „Norvegijos kyokushin karate lygis toli gražu neprilygsta Lietuvai!“

Pasiruošimą pasaulio čempionatui savarankiškai Norvegijoje pradėjęs sportininkas, toliau kovos techniką ir taktiką padedamas trenerio gludina gimtinėje. Nuo septynerių metų kyokushin karate atradęs N. Lisauskas įsitikinęs, jog tai ne tik sportas ar kovos menas, tai – gyvenimo būdas ir filosofinis kelias. „Kyokushin karate suformavo visą mano požiūrį į gyvenimą. Būdamas mažas aš išbandžiau daugybę sporto šakų, tačiau kyokushin karate man liko visam gyvenimui“, – tikina N. Lisauskas.

Žinomas kovotojas prisipažįsta – gimtinėje vyksiančiame pasaulio čempionate jis turės didelį artimų žmonių palaikymą ir tai jį dar labiau uždegs kovai: „Žinau, kad susirinks daug mano draugų, artimųjų ir šeimos narių. Pažiūrėti kaip kovoju iš Norvegijos atskris net mano būsima žmona“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų