• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai laisvo ir nepriklausomo kanalo eteryje neseniai man asmeniškai policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis paaiškino, kad norint išaiškinti vieną bylą dėl pasikėsinimo įžeisti prezidentą, reikia (vien policijai) mažiausiai 1800 litų. O būna ir brangiau.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien ir vėl skaitau apie kratą ir areštą, apie policijos atvesdinimus, kad carui špygą parodė. Ir iškart atsimenu, kad 112 numeriu jūsų įvykis, jei skambinsite, bus priskirtas A,B arba C kategorijai. Pastarajai benzino greičiausiai neužteks, kaip ir kitų išteklių. O kokia šito niekalo kategorija? Kas nukentėtų, jei tą idiotišką laišką būtų tiesiog išmetę? Kiek tai būtų kainavę?

REKLAMA

Šlykštu ir apgailėtina, kad asmuo, kurio orumas taip neva saugomas, pats nenutraukia tos nesąmonės, netrenkia kumščiu į stalą ir nepasako, jog darkart „uolumą“ pademonstravęs užpakalio bučiuotojas eis į Darbo biržą.

S. Skvernelis, perklaustas ar tie 1800 litų (jei nėra atvesdinimų ir kitų nesąmonių) keliauja iš tų pačių litų, kurių trūksta, norint atvykti, kai realiai žudoma daugiavaikė mamą, patvirtino, kad... iš tų pačių. Nuostabu. Prezidentai keičiasi, į 112 investuojama, bet prioritetas liekas tas pats – valdovui parodytos špygos paieškos.

Prezidentės garbės kaina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų