REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Ketvirtadienį Anapus išėjo Vilniaus Antakalnio poliklinikos direktorius Arūnas Grigaitis. Gydytojui šiemet rugpjūtį būtų sukakę 48-eri. Apie A. Grigaičio mirtį pirmoji sužinojo žmona Dalia. Ji prieš keletą dienų išlydėjo vyrą į Norvegiją, kur poliklinikos vadovas ketino ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA

„Sutuoktinei paskambino žmonės, su kuriais direktorius buvo Norvegijoje, ir pranešė“, – paaiškino Antakalnio poliklinikos darbuotoja. Ji sakė, kad į polikliniką A. Grigaičio žmona atvyko prislėgta. Pati nedaug žinojo apie mirties aplinkybes. Ant jos pečių užgulė nemenkas rūpestis – parsivežti sutuoktinio kūną.

REKLAMA

Atostogauti pradėjęs kovo 21 dieną, darbe A. Grigaitis turėjo pasirodyti po dviejų savaičių – balandžio pradžioje. Gydytojas mirė trečiadienį vakare. Lietuvos ambasados Osle darbuotoja tvirtino, kad tyrimą atlikusi Norvegijos policija konstatavo mirtį dėl ligos. Tai, anot darbuotojos, susiję su širdimi. „Jau susisiekta su artimaisiais, su draudimu – A. Grigaitis, kaip ir priklauso, važiuodamas į užsienį apsidraudė. Kada kūnas bus pargabentas į Lietuvą, priklausys nuo artimųjų“, – portalui lrytas.lt aiškino ambasados darbuotoja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų