REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2006 metų pasaulio čempionas Francesco Totti įsitikinęs, kad už jį geresnis yra tik „Barcelona“ komandos lyderis Lionelis Messi. Italijos „Roma“ klubo veteranas teigė, jog tik argentinietis sugeba aikštėje pademonstruoti tai, ko veikiausiai pats padaryti nesugebėtų.

REKLAMA
REKLAMA

36 metų futbolininkas taip pat neslėpė, kad ateityje jis norėtų dirbti kartu su Madrido „Real“ komandos strategu Jose Mourinho. Kalbėdamas apie trenerius, italas išskyrė buvusį Italijos rinktinės vairininką Marcello Lippi, Fabio Capello ir Luciano Spaletti.

REKLAMA

Kalbėdamas su žurnalistais, F.Totti neskubėjo liaupsių žerti „Milan“ klubo puolėjui Mario Balotelli, kuris tėvynėje demonstruoja pavydėtiną sportinę formą. Futbolininkas įvarčius muša tiek nacionalinėse pirmenybėse, tiek šalies rinktinėje.

„Yra vienintelis žaidėjas, kuris gali padaryti tai, ko niekada nesugebėsiu padaryti aš – L.Messi. Tikrai nemanau, kad Italijoje yra futbolininkas, kuris galėtų būti geresnis už mane“, - įsitikinęs Italijos futbolo veteranas.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Man asmeniškai, Marcello Lippi yra geriausias treneris, su kuriuo man teko dirbti. Žinoma, F.Capello ir L.Spaletti yra taip pat treneriai galiūnai. Bet tikrai neatsisakyčiau ir norėčiau ateityje dirbti su J.Mourinho“.

Kalbėdamas apie Italijoje žibantį M.Balotelli, futbolininkas, sakė: „Manyčiau, kad jis gali būti aukščiausios klasės žaidėju, bet viskas priklausys nuo jo charakterio ir elgesio. Jeigu jam pavyks save kontroliuoti, tuomet visko gali nutikti“.

F.Totti „Roma“ klube rungtyniauja jau 21-ąjį sezoną. Iš viso, per sužaistas 668 rungtynes, italas įmušė net 281 įvartį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų