REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandinavijos oro bendrovė SAS pristato naują skrydžių koncepciją – vietoj tradicinių paslaugų klasių keleiviai skrydžiams Europoje galės rinktis vieną iš dviejų alternatyvų – „SAS Go“ arba „SAS Plus“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R.Jucienės, SAS buvo pirmoji skrydžių bendrovė, įdiegusi verslo klasės paslaugas 1982 m. Reaguodama į keleivių poreikius, įtraukusi juos į produkto bendrakūrimą, bendrovė suformavo naujas paslaugas „SAS Go“ ir „SAS Plus“.

REKLAMA

SAS verslo klasės paslaugos tebėra populiarios tarpžemyniniuose reisuose, todėl skrydžiams tolimaisiais maršrutais bus siūlomos ne tik „SAS Go“ bei „SAS Plus“, bet ir verslo klasės paslaugos.

„SAS Go“ keleiviai galės be papildomo mokesčio registruoti vieną bagažo vienetą, skrydžio metu jie bus vaišinami kava, arbata, galės naudotis laiką taupančiomis paslaugomis, pvz. registruotis skrydžiui mobiliuoju telefonu.

„SAS Plus“ keleiviai be papildomo mokesčio galės registruoti du bagažo vienetus, taip pat be aukščiau išvardintų „SAS Go“ keleiviams teikiamų paslaugų, naudotis greitąja patikra, lėktuve jiems bus siūlomi maistas ir gėrimai, už skrydžius jie kaups dvigubai daugiau „EuroBonus“ lojalumo programos taškų, nei „SAS Go“ keleiviai, o skrydžių laukti galės verslo klasės laukimo salėse.

Nuo š.m. birželio 9 d. keisis ir skrydžio metu teikiamos paslaugos – visi keleiviai galės rinktis maistą iš specialaus meniu. „SAS Plus“ keleiviai šia paslauga galės naudotis nemokamai, o „SAS Go“ – už papildomą mokestį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų