REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus „Lietuvos rytas“ padarė tai, kas priklausė nuo jų pačių, tačiau to neužteko. Naujojo vyr. trenerio Dirko Bauermanno vadovaujami vilniečiai VTB Vieningosios lygos rungtynėse 75:56 (24:15, 17:13, 19:8, 15:20) sutriuškino Simono Serapino atstovaujamą Mariupolio „Azovmaš“ komandą, bet baigė pasirodymą turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Po pralaimėjimo naujasis strategas buvo patenkintas savo debiutu ir komandos pasirodymu.

„Labai didžiuojuosi būdamas šios komandos treneriu, manau, kad turime geriausius pasaulyje sirgalius, atmosfera arenoje buvo nuostabi. Kai esi profesionalas, nežaidi tik sau, žaidi dėl sirgalių, dėl klubo, tam, kad laimėtum. Man patiko, kaip mes žaidėme šiandien, visi stengėsi, nors darėme nemažai klaidų“, - sakė D. Bauermannas.

REKLAMA

Treneris išdavė, kad su žaidėjais nesipyksta ir emocijas per rungtynes gali suvaldyti:

„Turi būti labai atsargus su rėkimu, turi tai daryti, kada to reikia. Nemanau, kad šiandien reikėjo. Kol visi komandos nariai stengiasi iš visų jėgų, to daryti nėra prasmės.

Rezultatas Estijoje „Lietuvos rytui“ nebuvo palankus, tačiau strategas teigė per rungtynes jo net nežinojęs:

„Šiandien norėjome žiūrėti tik į save ir nesiblaškėme, žiūrėdami į kitą rezultatą. Todėl nenorėjau žinoti, koks ten yra rezultatas. Žinoma, dabar labai apmaudu, bet to kontroliuoti negali.“

REKLAMA
REKLAMA

„Azovmaš“ klubo lietuvis Simonas Serapinas neslėpė, jog šios rungtynės klubui neturėjo jokios prasmės.

„Lietuvos rytas“ turėjo daugiau laiko pasiruošti rungtynėms ir jos buvo svarbios klubui, o mums tai buvo garbės mačas, nes dėmesį skiriame vietinei lygai. Mums tiesiog pasibaigė VTB lyga, o „Lietuvos rytas“ yra geresnė komanda ir tai įrodė. Mūsų savybė – pirmoje pusėje buksuojame, o antroje susiimame, tačiau bandome gelbėtis“, - sakė S. Serapinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų