REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Donatui Imbrui svajonę iškovoti pasaulio čempiono titulą tenka atidėti ateičiai. Arba ją palaidoti.Lietuvos kiokušin karatė rinktinės lyderis patyrė rimtą traumą ir privalės praleisti balandį Vilniuje vyksiantį pasaulio čempionatą. Treniruotės metu D.Imbrui trūko kairės kojos Achilo sausgyslė.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas sportininkui buvo atlikta operacija, gydytojų diagnozė negailestinga: du mėnesiai gipse, vėliau iki pusmečio truksianti reabilitacija.

REKLAMA

33-ejų D.Imbras apie karjeros pabaigą buvo paskelbęs prieš kelerius metus, bet galiausiai nusprendė sugrįžti – tam, kad padarytų tai, iki šiol pavyko padaryti tik vienam lietuviui, Pauliui Klapatauskui: tapti pasaulio kiokušin karatė čempionu.

„Tiek traumų turėjęs, tiek nuopolių matęs, kad net neišeina nervintis. Traumos – natūrali sportininko gyvenimo dalis. Žinoma, nėra smagu. Žinojau, kad galiu gerai pasirodyti čempionate. Bet dabar stengiuosi apie tai negalvoti. Esu gyvas ir sveikas, trauma nėra tragedija. Ar verksi, ar emocingai reaguosi – vistiek nieko nepakeisi“, – SportIN.lt sakė D.Imbras.

Daugiau skaitykite: Sportin.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų