REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos tradicinės karatė klubo „Lūšis“ sportininkai vėl išbandė jėgas dideliame tarptautiniame turnyre Lenkijoje „Wratislavia Cup 2013“. Iš viso turnyre dalyvavo apie 350 sportininkų iš Lenkijos, Ukrainos, Čekijos, Lietuvos ir Vokietijos. Mūsų šalies garbę gynė 8 jaunieji „Lūšies“ sportininkai, jų trenerės pareigas Lenkijoje ėjo viena perspektyviausių Lietuvos atlečių, šiuo metu Latvijoje studijuojanti Dovilė Aladaitytė, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiai iš lietuvių turnyre sekėsi Mantui Cibulskiui (1998-1999 m. gimusieji vaikinai). Katos rungtyje jis iškrito jau pirmajame etape, tačiau kumitė rungtyje tapo čempionu.

REKLAMA

„Pusfinalio ir finalo kovas M. Cibulskis laimėjo „ippon“ įvertinimu. Jį teisėjai skiria tik už idealiai atliktą techninį veiksmą - gerą smūgio laiką, labai didelę jėgą ir išlaikytą budrumą po smūgio. Kiekvieno kovotojo siekiamybė yra vieninteliu veiksmu užbaigti kovą“, - pasakojo D. Aladaitytė.

Kitus tris apdovanojimus „Lūšies“ sportininkai iškovojo katos rungtyje. Tarp 2002-2003 metais gimusių sportininkų (iki 6 kyu) Julius Jonytis tapo vicečempionu, o Simas Mukauskas pasipuošė bronzos medaliu. Taip pat trečiąja vieta džiaugėsi Barbora Ambrazaitė (2004 m. ir jaunesnės mergaitės).

REKLAMA
REKLAMA

Be to, 1996-1997 metais gimusių merginų grupės katos rungtyje Konstancija Ambrazaitė užėmė 5-ąją vietą, o kumitė rungtyje pralaimėjo ketvirtfinalyje. Šioje am-iaus grupėje pasirodė ir Ana Agajevaitė,

Dar dviems turnyre dalyvavusiems Lietuvos atstovams - Hermiui Dranevičiui ir Augustui Cibulskiui (abu - 2002-2003 m. gimusiųjų amžiaus grupė, nuo 6 kyu) - kelią prizininkų pakylos link užkirto būsimasis rungties čempionas iš Ukrainos. A. Cibuslkis jam 1:4 pralaimėjo aštuntfinalyje, o H. Dranevičius 2:3 - ketvirtfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų