• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pakalbinome keletą visiems jums gerai žinomų bėgimo ir sporto pasaulio žmonių. Štai jų argumentai, kodėl “Druskininkų Hermis eko maratonas” taps jūsų triumfo savaitgaliu. Pateikiame dviejų bėgimo garsenybių nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Romas Sausaitis15 kartų Lietuvos bėgimo čempionas, SSRS 10 000 m bėgimo vicečempionas, Lietuvos 3 000 m bėgimo rekordininkas (7 min. 46,2 sek., šis rezultatas iki šiol dar nepagerintas), maratonas – 2:14,30 val., 10 km – 28:12,51 min., 5 km – 13:33,9 min. Ilgų ir vidutinių nuotolių bėgimo treneris.

REKLAMA

„Druskininkuose gera dalyvauti varžybose, nes čia visus supa puiki nuotaika, švarus ir gražus miestelis, nuostabus pušynai, švarus oras. Po varžybų gera praleisti laiką tarp draugų, kurie gausiai atvyksta į čia rengiamas varžybas. Traukia taip pat nuostabūs Nemuno vaizdai, o jeigu nepatingėsite – galima pasigrožėti Raigardo slėniu. Tad nepraleiskite puikios progos ne tik įveikti vieną iš “Druskininkų Hermis eko maratono” rungčių, bet ir nuostabiai praleisti savaitgalį įvairiuose pramogų parkuose“,– teigė R. Sausaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Vaida Žūsinaitė: Ilgų nuotolių bėgikė. Daugkartinė Lietuvos čempionė. Jai priklauso Lietuvos merginų iki 23 m. rekordas 5000 m distancijoje – 16.17,36 min., 3000 m kl/b – 9:54,36 min. Europos čempionato dalyvė.

Druskininkai – tai vienas gražiausių Lietuvos miestų, kuris traukia ne tik Lietuvos gyventojus, bet ir svečius iš kaimyninių valstybių. Man labai patinka čia treniruotis ar dalyvauti varžybose, nes Druskininkai ne tik turi kažkokią gerą aurą, kurią sunku paaiškinti, bet ir puikų pušynų kuriamą orą. Tiek treniruotėse, tiek varžybose galima pasiekti puikių rezultatų, nes bėgti čia labai malonu. Džiugu, kad šiame mieste nuolat vyksta įvairios varžybos. Druskininkų maratonas – puikus renginys, kuriame siūlau dalyvauti visiems mėgstantiems bėgimą, mėgėjams ir profesionalams! Linkiu gerų įspūdžių, o svarbiausiai aukštų rezultatų! Sėkmės!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų