REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandos ir Portugalijos futbolo rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo Indonezijoje sulaukė pripažinimo. Tiesa, šį kartą futbolininkui šalies gyventojų liaupsės žeriamos ne dėl puikaus žaidimo, o dėl svarios paramos siekiant išsaugoti miškus.

REKLAMA
REKLAMA

Indonezijos mangrovių miškų priežiūros organizacija oficialiai paskelbė, kad nuo šiol šios organizacijos ambasadoriumi bus laikomas portugalas.

REKLAMA

„Aš esu sujaudintas ir labai laimingas, kad C.Ronaldo sutiko paremti mūsų veiklą, siekiant išsaugoti mangrovių miškus Indonezijoje. Cristiano yra tinkamas asmuo į mūsų organizacijos ambasadoriaus postą, nes jo elgesys – pavyzdinis“, - sakė organizacijos įkūrėjas Tomy Winata.

2004 metais C.Ronaldo aplankė Indoneziją po to, kai šalį nusiaubė cunamis. Būtent tada futbolininkas nusprendė didelį dėmesį skirti augalijai.

 

„Man didelė garbė prisidėti prie Indonezijos miškų apsaugos. 2004 metais po cunamio nuvykau į Ačechą. Cunamio padaryta žala mane tiesiog pribloškė. Supratau, kad miškus būtina apsaugoti. Taip bus išsaugota ir daugiau gyvybių“, - sakė C.Ronaldo.

Portugalo remiama organizacija pradėjo darbus pakrantėse, kur nuo aukštų bangų gamtą, šalį ir jos gyventojus saugos dirbtiniai barjerai.

2004 metais Indoneziją nusiaubęs cunamis:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų