REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad Londono „Arsenal“ klubas įsitraukė į kovą dėl jauno vartininko iš Italijos – Mattia Perino.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu 20 metų futbolininkas, kuris priklauso „Genoa“ ekipai, nuomos pagrindais žaidžia „Pescara“ klube.

REKLAMA

Nors „Pescara“ yra „Serie A“ čempionato autsaiderė, tačiau M.Perinas savo debiutiniame „Serie A“ lygos sezone pasirodė tikrai gerai ir sulaukė gerų žodžių.

Talentingo vartininko žaidimas neliko nepastebėtas. Futbolininku domisi ne tik „Arsenal“, bet ir daug Italijos klubų. Juo domisi ir Ispanijos grandas „Barcelona“.

„Yra daug klubų, kurie domisi juo. Susidomėjimą jau išreikšė „Arsenal“, „Barcelona“, „Milan“, „Juventus“, „Napoli“ ir „Roma“ klubas, - kalbėjo jaunojo vartininko agentas Moreno Roggi.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasarą jis grįš į „Genoa“ klubą ir atrodo, kad čia liks dar bent vienam sezonui. Bent jau to kol kas nori tiek klubas, tiek pats M.Perinas“, - užbaigė futbolininko atstovas.

Manoma, kad „Genoa“ savo jaunąjį talentą vertina apie 20 milijonų eurų. Visgi paskutiniu metu „Pescara“ šį futbolininką laiko ant suolo ir kol kas labiau pasitiki daugiau patirties turinčiu Ivanu Pelizzoli.

Verta paminėti, kad M.Perinas net nėra Italijos U-21 rinktinės pagrindinis vartininkas. Jis nėra net antrasis jaunimo rinktinės vartininkas, tačiau M.Perinas laikomas viena didžiausių kylančių Italijos žvaigždžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų