• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt dar visi prisimenate kraupų „Saint-Etienne“ saugo Jeremy Clemento kojos lūžį dėl kurio kaltas buvo „Nice“ komandos narys Valentinas Eyssericas.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad praėjusio savaitgalio rungtynėse tarp „Nice“ ir „Saint-Etienne“ (jas rezultatu 4-0 laimėjo „Saint-Etienne“), V.Eyssericas tiesiog „įvažiavo“ į J.Clemento koją ir ji lūžo per dvi vietas.

REKLAMA

J.Clementui jau buvo atlikta sėkminga operacija ir dabar saugui reikės maždaug pusės metų, kad jis pasveiktų. Šiandien taip pat paaiškėjo ir V.Eysserico likimas.

20 metų „Nice“ klubo saugas dėl šio savo veiksmo minėtame mače iškart gavo raudoną kortelę, o dabar Prancūzijos futbolo drausmės komitetas futbolininkui paskyrė ir 11 rungtynių diskvalifikaciją. „Ligue 1“ čempionate sužaisti jau 27 turai, taigi V.Eyssericas, kaip ir J.Clementas, šiame sezone daugiau į aikštę neišbėgs, nes jo diskvalifikacija tęsis kaip tik iki paskutinio „Ligue 1“ turo.

REKLAMA
REKLAMA

„Valentinas Eyssericas, kuris rungtynėse su „Saint-Etienne“ buvo išvarytas iš aikštės, sulaukė 11 rungtynių diskvalifikacijos. Jam ją paskyrę Prancūzijos futbolo drausmės komitetas. Šiame sezone futbolininkas daugiau nežais“, - rašoma „Nice“ klubo pranešime.

 

Tuo metu V.Eyssericas atsiprašė už savo grubią pražangą. Žaidėjas taip pat patvirtino, kad šio sprendimo jis neketina apeliuoti.

„Aš jau paaiškinau savo veiksmus ir jausmus. Jie buvo išklausyti. Neturiu ką pasakyti apie bausmę, tai jų sprendimas“, - trumpai kalbėjo V.Eyssericas.

Kraupus J.Clemento kojos lūžis:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų