REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno "Žalgirio" ekipos vyr. treneris Joanas Plaza veikiausiai net neįtarė, kad pasirašius sutartį su Kauno „Žalgiriu“ gali tekti susidurti su tokiais sunkumais, kaip gyvenimas be vandens ar elektros. Tačiau realybė tokia, jog į pergales Kauno klubą vedantis strategas netrukus išvis gali likti gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar namuose turiu vandenį ir elektrą, tačiau neaišku, ar vieną dieną šios komunikacijos nebus atjungtos. Mums jau kartą buvo atjungę elektrą, atjungė kabelinę televiziją, internetą. Nežinia, ar kurią dieną neatjungs vandens, nes klubas neturi pinigų sumokėti už mano buto nuomą. Vieną dieną galiu tiesiog likti gatvėje“, – Ispanijos žiniasklaidai prisipažino J.Plaza.

REKLAMA

Treneris taip pat pripažino, jog visi jo Kaune uždirbti pinigai prapuolė likviduotame Ūkio banke: „Bėda net nėra ta, kad jau tris mėnesius negauname algų. Didžiausias problema yra tai, kad mane įkalbėjo visus pinigus laikyti Ūkio banko, kuris neva buvo mūsų rėmėjas, sąskaitoje. Bankas žlugo, o aš likau be nieko. Turiu lygiai nulį. Dabar viskas lieka valstybės rankose. Jie spręs, kaip grąžinti, jei išvis grąžinti, pinigus. Situacija pakankamai chaotiška“.

Pats J.Plaza neseniai pareiškė, jog neketina trauktis ir „Žalgirio“ klube liks iki sezono pabaigos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų