REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ strategas Seras Alexas Fergusonas šiek tiek atšaldė gandus siejančius Cristiano Ronaldo su grįžimu į Mančesterį bei pareiškė, kad nėra jokio paskatinimo pateikti pasiūlymą už C.Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

C.Ronaldo antradienį grįš į „Old Trafford“ stadioną pirmą kartą po to kai jis išvyko į Madrido „Real“ klubą. Antradienį šios dvi komandos žais atsakomąjį UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mačą. Priminsime, kad pirmosios rungtynės Madride baigėsi taikiai 1-1.

REKLAMA

Portugalijos rinktinės nario ateitis paskutiniu metu yra smarkiai aptarinėjama, kadangi nėra aišku ar jis vasarą liks „Real“ klube. Pasak spaudos, futbolininku intensyviai domisi Paryžiaus „Saint-Germain“ ir jo buvęs klubas „Manchester United“.

Visgi pastarosios komandos ilgametis treneris A.Fergusonas nors ir pripažino, kad norėtų, jog C.Ronaldo vėl žaistų jo klube, tačiau pareiškė, kad šią vasarą tai tikriausiai neįvyks.

REKLAMA
REKLAMA

„Nėra jokių paskatų, dėl kurių aš pradėčiau galvoti apie Ronaldo grįžimą pas mus. Kiek man žinoma, jokios kalbos dėl to nėra pradėtos. Ronaldo dar turi dvejus metus galiojantį kontraktą ir man atrodo, kad „Real“ jau pradėjo tartis dėl naujos sutarties“, - kalbėjo A.Fergusonas.

„Galbūt agentai žaidžia įvairius žaidimus, tačiau manau, kad tikėtis Ronaldo grįžimo neverta. Antradienį mūsų komandos fanai vėl jį išvys ir jis pajus jų meilę. Visi mūsų buvę žaidėjai sulaukia daug šilumos iš komandos sirgalių kai jie grįžta į „Old Trafford“ stadioną“ , - tęsė škotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

A.Fergusonas mano, kad C.Ronaldo yra savo karjeros viršūnėje. Strategas taip pat pajuokavo, kad jis turi du būdus kaip gali sustabdyti C.Ronaldo.

„Dabar jis geresnis žaidėjas nei buvo čia. Jis subrendo. Jam 28 metai ir jis savo karjeros viršūnėje. Jis yra puikios sportinės formos, nepatiria traumų. Jis tikrai geriausias. Turiu du planus kaip galiu jį sustabdyti. Pirmasis planas vadinamas mačetė. Planas B yra kulkosvaidis“, - juokaudamas užbaigė A.Fergusonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų