• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikiečių televizijos kanalo WDSU žurnalistė tiesioginiame eteryje susimovė, kai neatpažino, kad Naujojo Orleano pusės maratono nugalėtojas yra dukart olimpinis čempionas Mo Farahas. Per trumpą interviu su britu ji paklausė: „Ar jūs anksčiau bėgiojote“?

REKLAMA
REKLAMA

Televizijos laidos vedėja savo klausimu apstulbino vieną iš garsiausių ateltų pasaulyje. Pagalvojęs, kad nenugirdo, M. Farahas paprašė pakartoti klausimą. Žurnalistė uždavė konkretesnį klausimą: „Ar jūs anksčiau bėgiojote, ar tai buvo jūsų pirmas kartas?“

REKLAMA

Čempionas išsisuko iš keblios padėties ir iš dalies išgelbėjo žiniasklaidos atstovės reputaciją. Neprimindamas apie savo titulus M. Farahas pareiškė, kad bėgiojo ir anksčiau, tačiau iš tikrųjų pirmą kartą dalyvavo Naujojo Orleano bėgime.

Ironijos nesupratusi žurnalistė ir toliau kvotė lengvaatletį, ko reikia, norint pasiruošti tokiam maratonui. Čempionas tvirtino, kad visą maratono distanciją kol kas nėra bėgęs ir labiau koncentruojasi į savo mėgstamas rungtis.

Priminsime, kad M. Farahas yra 5000 m bėgimo pasaulio čempionas. 2012 metais Londono olimpinėse žaidynėse britas iškovojo aukso medalius 5000 ir 10 000 m distancijose.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Dukart olimpinis čempionas M. Farahas JAV palaikytas teroristu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų