REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nerizikuokite pinigais, sveikata, pamąstykite apie šeimos ramybę ir ateitį. Pasisaugokite intrigantų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras Šiandien geriau netekti nei įgyti. Išsiblaškymas rašant, skaičiuojant, vairuojant ar žadant, pasakojant, bandant pasiteisinti gali baigtis gausiomis problemomis.

REKLAMA

Dvyniai Jus bus lengva priremti jūsų pačių argumentais. Šiandien būsite patiklūs, derėtų vengti skuboto bendravimo.

Vėžys Nesivelkite į avantiūras ir nebūkite patiklūs. Savo užduočių geriausia niekam nepatikėti ir planų, kūrybinių sumanymų nepasakoti. Pasisaugokite, kad neišlietumėte nepasitenkinimo ant vaikų ar mylimo žmogaus.

Liūtas Rytas tinkamas dalykiniam susitikimui, svarbiam dokumentui pasirašyti. Vėliau - nervingas laikas, kai reikia atidžiau dirbti, neskubėti ir nesierzinti dėl niekų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Priešininkai, konkurentai tikriausiai nepraleis progos jums užlipti ant nuospaudos ar sukompromituoti. Nereikėtų reaguoti į provokacijas.

Svarstyklės Jei nepramiegosite ankstaus rytmečio, laimėsite. Šią nepalankią dieną jums rytas vienintelė gera proga sutvarkyti neatidėliotiną reikalą.

Skorpionas Suskubkite anksti rytą sutvarkyti svarbesnius reikalus. Po vidurdienio laukia sudėtingas laikas: pasisaugokite, kad jūsų jausmais, įtaka, autoritetu nepasinaudotų nesąžiningi asmenys.

Šaulys Venkite atsakingų pokalbių, juolab garsiai reikšti nuomonę. Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, kolegų kritika. Nesiginčykite, tai dar labiau supainios situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Daug nesitikėkite iš šios dienos: geriausiu atveju ji bus tuščia. Nepervertinkite savęs, nepasikliaukite aklai autoritetais ar draugais. Pavojingas laikas jūsų reputacijai ir kišenei.

Vandenis Nepalanki diena. Atsisakykite dalykų, kuriuos galima atidėti. Jei nekaip jausitės nuo ankstyvo ryto, verta likti namie ir pailsėti.

Žuvys Mokėkite atsakyti už savo veiksmus, klaidas. Neieškokite atpirkimo ožio – dar labiau susikompromituosite. Svarbiam pokalbiui su aukštu valdininku tinkama nebent rytdiena.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų