REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po praėjusių metų spalio 26 d. renginio, kai debiutavo operacinė sistema „Windows 8“, kompanija „Microsoft“ nusprendė ilgai nešvęsti ir ėmėsi aktyviai darbuotis prie naujos programinės platformos.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis šaltinių pateikiamais duomenimis, tarp kurių yra ir „Microsoft“ vidiniam naudojimui skirtos nuotraukos, būsimoji operacinė sistema jau pasiekė lygį „Milestone 1“.

REKLAMA

Remiantis pateikiama informacija, NT branduolys „paaugo“ iki 6.3 versijos, tuo tarpu „Windows 8“ naudoja 6.2, būsimos platformos rinkinio numeris 9319, kai „Windows 8“ – 9200. Kažkokių kitokių detalesnių duomenų (įskaitant apie gresiančius pokyčius) šiuo metu nėra, todėl neaišku, ar „Windows Blue“ kardinaliai skirsis nuo dabartinės operacinės sistemos su „Modern“ vartotojo sąsaja. Be to, kol kas apie būsimos platformos debiuto datą taip pat galima tik spėlioti, o kai kurie ekspertai tai sėkmingai ir daro, nurodydami, jog „Windows Blue“ (o galbūt ir „Windows 9“) gali pasirodyti 2013 metų rugpjūčio mėnesį.

Tiesa, jei remtumės anksčiau pasirodžiusiais gandai, „Microsoft“ ketina pakeisti naujų „Windows“ versijų pasirodymo grafiką. Anksčiau jau buvo pasirodžiusi informacija apie projektą „Windows Blue“, kurio paskirtis paslėpta po devyniais užraktais. Skirtingi šaltiniai praneša apie tai, jog tai bus arba naujoji operacinė sistema „Windows 9“, arba vienas iš specialių atnaujinimų, priklausysiančių „Feature Pack“ kategorijai, kurie papildys dabartinės sistemos funkcionalumą. Vis tik kad ir ką „Microsoft“ nuspręstų dėl savo atnaujinimų pasirodymo grafiko, korporacija intensyviai siekia įgyvendinti platformų suliejimo strategiją, apie kurią rašėme kiek anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų