• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų dienraštis "The Sun" skelbia, kad Londono "Arsenal" klubas komandos strategui Arsenui Wengerui ruošiasi siūlyti pasirašyti naują dvejų metų trukmės kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

Specialisto dabartinė sutartis neteks galios 2014 metų birželį.

Nors prancūzas su "kanonieriais" net aštuonis pastaruosius sezonus nesugeba iškovoti jokių trofėjų, o vakar dar kartą pasitraukta iš Anglijos FA taurės turnyro pralaimėjus "Blackburn Rovers" ekipai, klubo vadovai mano, kad situacija turėtų pagerėti per ateinančius dvejus metus pradedant galioti naujiems finansiniams klubų apribojimams, kurie turėtų labiau kontroliuoti tokių klubų kaip Londono "Chelsea", "Manchester City" ar "Manchester United" perkamąją galią bei į "Premier" lygą atnešti daugiau konkurencijos.

REKLAMA

A.Wengeras yra vienas brangiausiai apmokamų trenerių futbolo pasaulyje. Specialisto metinis atlyginimas siekia 7 milijonus svarų sterlingų.

"Arsenal" ekipai prancūzas vadovauja nuo 1996-ųjų spalio ir per savo karjerą su ja iškovojo keturias FA taures bei tris sykius laimėjo "Premier" lygą.

Paskutinė "Arsenal" viltis šiame sezone iškovoti titulą - UEFA Čempionų lygą. Tiesa, čia "lengvo pasivaikščiojimo" tikėtis būtų naivu: antradienį "Arsenal" susitinka su praėjusiame sezone iki pat finalo nužygiavusiu Miuncheno "Bayern".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų