• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valentino diena jau visai čia pat – kaip ją ketina švęsti seksualiosios grupės „Pop Ladies“ narės Oksana Pikul, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė?

Valentino diena jau visai čia pat – kaip ją ketina švęsti seksualiosios grupės „Pop Ladies“ narės Oksana Pikul, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalui Balsas.lt visos trys merginos lyg susitarusios tvirtino, kad šios progos nesureikšmina ir juokavo, kad triukšmingai švęsti – išgerti butelio degtinės, sudaužyti televizoriaus ir nuėjus į diskotieką šokti iki ryto – tikrai neketina.

REKLAMA

„Tiesiog būti su mylimu žmogumi – toks ir yra šventimas. Dviese romatiškai, gražiai praleidžiame dieną. Tai nėra Kalėdos ar kažkokia stebuklinga šventė, kurią aš kaip nors ypatingai išskirčiau. Paprasta miela šventė, kada du artimi žmonės, kurie myli vienas kitą, turėtų būti kartu ir tiek. Be abejonės, toks yra mūsų ir yra minėjimas: tiesiog būname per šią šventę kartu, skaniai vakarieniaujame ir gražiai praleidžiame laiką“, – apie tai, kaip švenčia Valentino dieną, pasakojo Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

Su krepšininku Simu Jasaičiu draugaujanti mergina sakė šia proga brangių dovanų nelaukianti ir joms didelės svarbos neteikianti: „Ne, aš dovanų ypatingomis nelaikau. Man ypatingiausia dovana – gražus raštelis, žmogaus ranka rašytos jo sugalvotos mintys ir padovanota nuskinta gėlė. Tai tik tokie dalykai mane nustebintų. Svarbiausia būti su artimu žmogumi geruose santykiuose, kartu ir romantiškai – tik tiek.“

Dainininko ir muzikos prodiuserio Deivydo Zvonkaus mylimoji Katažina apie Valentino dieną taip pat kalbėjo gana skeptiškai: „Būsiu visiškai neoriginali, nes Valentino dienos kaip nors specialiai nešvenčiu nei aš, nei dabar mes su Deivydu. Nešvenčiam gal dėl to, kad mūsų abiejų manymu, tuos žodžius šiltus ir tas gėles reikia dovanoti kad ir be progos. Nebūtinai turi būti ta diena pažymėta raudonai ir pavadinta „Valentino diena“, kad gautum gėlių, komplimentą ar prisipažinimą meilėje. Be abejo, yra kažkoks stereotipas, kad štai tokia šventė, todėl ją norisi praleisti kartu. O kaip ji bus praleista, man neturi jokios reikšmės – ar ten bus dovana, ar nebus jos, niekada neplanuoju kažko didelio ir ypatingo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar per Valentino dieną koks nors mylimasis yra ypatingai nustebinęs Katažiną? „Jeigu neprisimenu, tai turbūt ne“, – atsako mergina ir pratrūksta juoku.

Kolegių atsakymus jau išgirdusi Liepa, atėjus jos eilei, net nelaukė klausimo: „Manęs galit neklausti: aš Valentino dienos nešvenčiu, nes neturiu su kuo švęsti.“

„Tai irgi kviečiu į diskotieką!“ – įsiterpė Oksana.

„Taip, aš prisijungsiu prie Oksanos ir Simo, eisim į diskoteką švęsim visi trys!“, – netikėtai savo Valentino dieną „suplanavo“ Liepa, visas tris merginas užkrėsdama juoku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų