• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš trečiadienį įvyksiančias UEFA Čempionų lygos rungtynes su "Manchester United" ekipa, Madrido "Real" strategas Jose Mourinho tvirtina, kad "šios dvikovos laukia visas pasaulis".

REKLAMA
REKLAMA

Portugalas taip pat neigia britų žiniasklaidos formuojamą nuomonę, neva jį slėgs didesnė įtampa nei Alexą Fergusoną.

REKLAMA

"Žmonės mano, kad mus slegia įtampa tik dėl to, kad dideliam klubui gresia iškritimas iš Čempionų lygos. Tai bus dvi rungtynės, kurių jie laukė jau ilgą laiką ir kitaip būti nė negali, šių mačų kaina didžiulė tiek mums, tiek "United" klubui. Tikiuosi, reginys bus vertas savo statuso, nes šių dvikovų laukia visas pasaulis." - "Manchester United" klubo televizijai MUTV duotame interviu kalbėjo J.Mourinho.

Sekmadienį J.Mourinho dar kartą nuskrido į Mančesterį, kur stebėjo "United" ir Liverpulio "Everton" rungtynes. Po jų "Real" strategas A.Fergusono buvo pakviestas į garbingiems svečiams sutikti skirtas "Old Trafford" stadiono patalpas, kuriose jiedu šnekučiavosi ir pokštavo.

REKLAMA
REKLAMA

"Jaučiuosi privilegijuotas, nes A.Fergusonas yra didis ir geras žmogus, nuostabus treneris. Visada su juo palaikiau puikius santykius ir tuo didžiuojuosi. Tarpusavyje kovėmės, kai vadovavau "Porto", "Chelsea" ir "Inter", o dabar tai pavyks padaryti ir su "Real". Žinoma, aš noriu įveikti "United", tačiau daug priklausys ir nuo mano komandos žaidėjų nusiteikimo bei nuo to, kaip seksis varžovams." - teigė J.Mourinho.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų