REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar „Manchester City“ klubas 1-3 nusileido „Southampton“ ekipai ir Mančesterio ekipos treneris Roberto Mancini mano, kad šis pralaimėjimas panaikino beveik visus šansus apginti čempionų vardą.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar du įvarčius „Man City“ praleido dėl savo grubių klaidų. Labai prastai vieno epizodo metu sužaidė Joe Hartas, o kartą į savo vartus kamuolį pasiuntė Garethas Barry. Tai buvo vienos prasčiausių „City“ rungtynių šiame sezone.

REKLAMA

Šiandien savo rungtynes dar žais „Manchester United“ ir jei šiam klubui pavyks įveikti Liverpulio „Everton“, jie jau turės 12 taškų pranašumą prieš „Man City“.

„Galbūt mums dar liko 10 % galimybė, kad pavyks laimėti titulą. Esu labai nusivylęs mūsų žaidimu. „Southampton“ tikrai nusipelnė pergalės“, - kalbėjo R.Mancini.

„Bus labai sunku laimėti lygą. Esu pripratęs būti optimistišku, tačiau apginti titulą buvo labai sunku. Mes nežaidėme gerai. Mes praleidome tokį įvartį, kokio nebuvau matęs per visą savo gyvenimą. Dabar mes nieko negalime padaryti, galime tik pasveikinti „Southampton“ su pergale“, - toliau kalbėjo italas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad žaidėjai supranta, jog žaidė labai blogai. Manau, kad tai mūsų prasčiausios rungtynės per du ar tris metus. Niekada nemačiau, kad mūsų komanda praleidžia tokius įvarčius. Padarėme dvi neįtikėtinas klaidas. Mūsų pasirodymas buvo labai prastas. Gerai žaidė tik du ar trys žaidėjai“.

„Mums trūksta Vincento Kompany ir Matija Nastasičiaus. Turime žaidėjų, kurie yra ne pačios geriausios sportinės formos. Jie žaidė labai prastai – be jėgos, be asmenybės. Esu labai nusivylęs jais“, - užbaigė R.Mancini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų