REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ šiandien pranešė atnaujinusi PIXMA MX spausdintuvų seriją, kurią papildė keturi nauji daugiafunkciai įrenginiai – PIXMA MX395, MX455, MX525 ir MX925.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, šie modeliai atitinkamai pakeičia modelius PIXMA MX375, MX435, MX515 ir MX715/MX895. Dideliu našumu ir modernia programine įranga pasižymintys namų biurų įrenginiai spausdina, kopijuoja, nuskaito, siunčia faksogramas ir turi automatinę dokumento tiekimo funkciją.

REKLAMA

Skelbiama, kad PIXMA MX925 turi patobulintą aparatinę įrangą: spausdintuve yra du priekiniai popieriaus dėklai, kuriuose telpa iki 250 paprasto popieriaus ir iki 20 fotopopieriaus lapų. Šie dėklai pravers vykdant didesnės apimties spaudos darbus. Palyginti su ankstesniu modeliu, padidėjo PIXMA MX925 spausdinimo greitis: spalvoti A4 formato dokumentai spausdinami 10 atv. / min., o nespalvoti – 15 atv. / min. greičiu.

Dėl visiškai integruoto 30 lapų automatinio dokumentų tiektuvo (ADF), kuris įmontuotas spausdintuvuose PIXMA MX395, MX455 ir MX525, dokumentus nuskaityti arba nukopijuoti galima paprastai ir greitai. PIXMA MX925 modelio spausdintuvas turi spartesnį 35 lapų ADF. Spausdintuvuose PIXMA MX525 ir MX925 taip pat įdiegta „Canon“ automatinė dvipusio spausdinimo funkcija, kuri leidžia taupyti popierių ir sparčiai spausdinti.

REKLAMA
REKLAMA

Visi modeliai turi didelį spalvotą ekraną, per kurį tiesiogiai pasiekiamos nuotolinės išteklių valdymo paslaugų programos. Tuo tarpu dviejų formatų skydelis skirtas spausdinti, kopijuoti, nuskaityti dokumentus ar siųsti faksogramas tiesiai iš įrenginio.

Pasak gamintojų, „Canon“ PIXMA MX serijos spausdintuvams skirtos papildomos didelės talpos XL rašalo kasetės leis spausdinti tokios pačios kokybės dokumentus kaip ir su įprastinėmis kasetėmis, tačiau mažesnėmis sąnaudomis. Be to, PIXMA MX925 yra pirmasis „Canon“ spausdintuvas su pasirenkama XXL pigmentinio juodo rašalo talpykla. Ši talpykla leis išspausdinti iki 1000 lapų A4 formato dokumentųi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

PIXMA MX biuro spausdintuvų kategorijos naujiena – įdiegta „Canon“ programinė įranga „My Image Garden“. Tai vienoje platformoje į paprastą naudoti sąsają sujungta visa ankstesniuose „Canon“ PIXMA spausdintuvuose naudota programinė įranga.

Su „My Image Garden“ biuro darbus bus galima atlikti namuose, sakoma „Canon“ pranešime. Vienas iš šios programinės įrangos privalumų yra galimybė supaprastinti dokumentų nuskaitymo procesą. Tai padaryti padės automatinio, nuotraukų ir dokumentų nuskaitymo bei sujungimo parinktys. Naujaisiais spausdintuvais dokumentus galima nuskaityti tiesiai į nuotolinę išteklių valdymo sistemą (cloud), pvz., „DropBox“ ir „Evernote“. Dokumentus galima papildomai apsaugoti sukūrus jų PDF versijas su slaptažodžiais.

REKLAMA

Spausdintuvus PIXMA MX455, MX525 ir MX925 galima prijungti prie kitų įrenginių, įskaitant galimybę spausdinti iš išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių per sistemoms „Android“, iOS ir „Windows RT“ skirtą „Canon“ programėlę „Easy-PhotoPrint“. Integruota „Wi-Fi“ sąsaja leidžia spausdintuvus bendrai naudoti su keliais namų arba mažo biuro kompiuteriais. Modeliai MX525 ir MX925 suderinti su paslauga „PIXMA Cloud Link“, todėl atpažįsta ir paslaugą „Google Cloud Support“. Su šia paslauga galima nuotoliniu būdu iš interneto spausdinti „Google Docs“ arba „Gmail“ priedus – JPEG arba PDF formato failus. O su „PIXMA Cloud Link“ galima tiesiogiai pasiekti internetinius nuotraukų albumus ir kitus spaudinių šablonus, pvz., kalendorius. PIXMA MX455, MX525 ir MX925 turi USB jungtį, todėl failus, nuskaitytus PDF ir JPG formatu, bei faksogramų kopijas galima įrašyti į USB atmintinę.

Nuo 2013 m. kovo mėn. PIXMA MX395, MX455, MX525 ir MX925 bus galima įsigyti visoje Europoje, Viduriniuose Rytuose ir Afrikoje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų