REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karštas vasaris laukia Bušido kovotojų ir aistruolių. Š.m. vasario16d. Pakruojyje ir 23d. Biržuose įvyks tarptautiniai Bushido turnyrai “SWAT’33, bei SWAT’24“, kuriuose Bushido aistruoliai turės galimybę ringe išvysti gerai žinomus jaunuosius Lietuvos ir užsienio kovotojus, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

“SWAT” - tai Lietuvos Bushido Federacijos organizuojamas kovinių sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, siekiant populiarinti kovines sporto šakas ir kelti sportininkų meistriškumą. Čia dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai.

REKLAMA

Populiarumu ir profesionalumu nenusileidžiantys didiesiems turnyrams, “SWAT” turnyrai įgavo didelį papuliarumą visoje Lietuvoje, į renginius pritraukdami vis daugiau dvikovių sporto šakų aistruolių.

Šiais metais Lietuvos bušido federacija numačiusi iš viso suorganizuoti net 14 SWAT turnyrų tokiuose miestuose kaip Pakruojis, Biržai, Alytus, Klaipėda, Šiauliai, Palanga, Utena, Prienai, Druskininkai, Kaunas, Visaginas, Panevėžys, Ukmergė ir Vilnius.

REKLAMA
REKLAMA

Pakruojyje ir Biržuose įvyksiančiuose turnyruose susikaus ne tik kovotojai, pradedantys savo karjerą bušido ringuose, bet ir gerai žinomi bei turintys didelę patirtį tarptautiniuose turnyruose. Turnyruose kovos sportininkai iš įvairių Lietuvos sporto klubų: Marijampolės, Kauno, Vilniaus, Molėtų, Alytaus, Šiaulių, Šakių, Klaipėdos ir kitų Lietuvos miestų.

Taip pat kovos svečiai iš Rusijos, Lenkijos ir Latvijos. Kovos įvyks pagal LBF patvirtintas taisykles Bushido ZST, K-1 ir Graplingo. Renginio metu be įspūdingų kovų bus daug malonių staigmenų kovinio sporto mėgėjams.

Daugiau informacijos apie SWAT turnyrus sekite www.bushido.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų