REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesvarbu, ar esate pažinčių guru, o gal renkatės, ką apsirengti pirmajam savo pasimatymui gyvenime – greičiausiai esate girdėjusi, kad yra dalykų, kurių negalima klausti vyrų per pirmąjį pasimatymą. Iš tiesų, kai kurias temas verčiau palikti ateičiai…

REKLAMA
REKLAMA

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą temų, kurių verčiau neaptarinėti per pirmąjį susitikimą su simpatišku vaikinu. Žinoma, tik tuo atveju, jei tikitės antrojo.

REKLAMA

Kiek merginų turėjai? Tai vienas iš tų klausimų, kurių verčiau neklausti per pirmąjį pasimatymą potencialaus vaikino. Tiesa, jei jūsų santykiai klostysis puikiai, ateityje greičiausiai norėsite daug ką sužinoti apie jo praeitį. Tačiau pirmasis susitikimas yra tikrai per anksti užduoti panašius klausimus. Juk nenorite sudaryti įspūdžio, kad esate linkusi skubėti santykiuose?

Tu esi daug geresnis nei mano buvęs vaikinas… Netiki? Kaip jaustumėtės, jei per pirmą pasimatymą kažką panašaus jums pasakytų jis? Juk jūs nė nespėjote pažinti vienas kito! Verčiau apskritai pamirškite buvusiųjų temą, kad ir kokia ji būtų įdomi ir intriguojanti. Jei būsite santūresnė, galbūt jis atsidėkos jums pakviesdamas į antrą pasimatymą!

REKLAMA
REKLAMA

Kiek tu uždirbi? Jei to jo paklausite jau per pirmąjį pasimatymą, rizikuojate būti palaikyta turtingų vyrų medžiotoja. Kita vertus, tikrai ne nuodėmė paklausti, kuo jis užsiima ir kokių karjeros tikslų tikisi pasiekti ateityje. Paklauskite, apie kokią profesinę veiklą jis svajoja. Tai padės jums geriau pažinti vyruką, su kuriuo smagiai gurkšnojate kavą ar kokteilį.

Koks simpatiškas tavo draugas… Koks jo vardas? Jei ir turėtumėt kam nors sakyti komplimentus, tai tik tam, su kuriuo nuėjote į pasimatymą. Priešingu atveju galite likti nesuprasta. Taigi jei jus iš tiesų domina šis vaikinas, o ne jo draugas, verčiau susilaikykite nuo bet kokiu komentarų apie jo draugus. Dabar jums svarbiausia pažinti vienas kitą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gal susitikime rytoj? Jei paskubėsite pakviesti jį į antrą pasimatymą, galite pasirodyti kaip ta, kuri beviltiškai nori užmegzti bet kokius santykius su bet kokiu vyru, o tokios merginos vyrų dažniausiai nedomina. Žinoma, per pirmą pasimatymą tikrai nereikėtų kalbėti ir apie vedybas bei būsimus vaikus. Na, nebent svajojate, kad šis pasimatymas kuo greičiau baigtųsi ir niekada nepasikartotų!

Kokią politinę jėgą palaikai? Jei norite pasiginčyti, tuomet būtinai paklauskite ko nors apie politiką arba religiją. Aršios diskusijos poroje tikriausiai nėra blogai, tačiau ar tikrai tai reikia daryti jau per pirmą pasimatymą? Verčiau pasikalbėkite apie neseniai skaitytas knygas ir koncertus, kuriuose neseniai buvote.

Ar norėtum šiąnakt nakvoti pas mane? Paklaususi šio klausimo vaikui turbūt amžiams įsiminsite kaip nerimtų santykių ieškanti ir nesunkiai pasiekiama mergina. Ar tikrai to norite? Jei ieškote rimtų santykių, verčiau palaukite, kol viskas įvyks natūraliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų