REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Laidoje „Supernamai“ apsilankiusi garsiausia Lietuvos balerina Eglė Špokaitė laidos kūrėjus gerokai nustebino savo skoningumu.

 Laidoje „Supernamai“ apsilankiusi garsiausia Lietuvos balerina Eglė Špokaitė laidos kūrėjus gerokai nustebino savo skoningumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eglė su vyru Dainiumi įrenginėja naujus savo namus Bostono (JAV) centre, Kampbridže. Balerina užsiminė apie tai, kad naujasis poros butas turėtų tapti abiejų supernamais. Juose šiuolaikiškumas derės su XIX amžiaus statyba, nes namas, kuriame yra butas, pastatytas daugiau nei prieš 150 metų ir yrai unikalios angliško stiliaus architektūros.

REKLAMA

„Nors kai kam gali atrodyti keista, aš susidraugavau su kompiuteriu. Jis man reikalingas ne vien tam, kad parašyčiau elektroninį laišką ar naršyčiau internete. Atradau naujas projektavimo programas“, – pasakojo baleto šokėja.

Eglė ne tik moka dirbti kompiuterinio dizaino programomis, bet taip pat domisi naujausiomis technologijomis, pavyzdžiui, lengvo metalo tiuliu-užuolaida, kuria galima skirti patalpos erdves.

„Lofte įsikūrusių draugų namuose man didelį įspūdį paliko metalo užuolaida, kuri, priklausomai nuo apšvietimo, yra vienu metu ir matoma, ir nematoma. Tai fantastiškas sprendimas, norintiems originaliai išspręsti veiklos ir poilsio zonos atskyrimo klausimą, tuo pačiu neapkraunant namų papildomomis sienomis“, – savo atradimu dalinosi E. Špokaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, norintiems originalaus didelių erdvių apšvietimo, balerina rekomenduoja paprastus foto skėčius, kurie įdomiai atrodo pritvirtinti skirtingose palubės vietose, o šviesą išskaido tolygiai ir praktiškai.

Kartu su laidos „Supernamai“ vedėju  Vyteniu Sinkevičiumi aplankytas kuklus pasakų namelis, esantis eglyne netoli Vilniaus ir pretenduojantis į Lietuvos supernamų vardą,  tikrai nėra Eglės svajonių būstas, tačiau kritika baleto artistė nesižarstė, o geriau židinyje užkūrė ugnį.  

Kas, pasak Eglės, stilingiems namams suteikia daugiausiai jaukumo, sužinosite šį šeštadienį, 18 val. 20 min. laidoje „Supernamai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų