REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Šiaulių labdaros ir paramos fondas „Pagalbos sparnai“ dalijo iš pasaulinės humanitarinės asociacijos gautus daiktus. Trečdalis iš JAV atkeliavusios siuntos užėmė visą fondo pirmininkės Agnės Šerpetytės butą.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagalbos sparnų“ savanorė Janina Gečienė sakė, jog siuntoje – aštuoni su puse tonos naujų rūbų, avalynės, sauskelnių. Paramos vertė – 5000 JAV dolerių.

REKLAMA

Į penktą aukštą dėžes padėjo sunešti fondo savanoriai – keturi Šiaulių Didždvario ir du Lieporių gimnazijų mokiniai.

Pasiimti 3000 sauskelnių atvyko Šiaulių miesto savivaldybės sutrikusio vystymosi kūdikių namų direktorė Audronė Kardašienė. Ji sakė, kad sauskelnės – vienas reikalingiausių daiktų kūdikių namams. Sauskelnės įprastai keičiamos kas kelias valandas, o čia kūdikiams tenka tik dvejos sauskelnės per parą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot direktorės, kūdikių namuose dabar yra 65 kūdikiai, nors finansavimas skirtas tik 50-čiai.

Drabužių, avalynės atvykusi pasiimti Šiaulių miesto savivaldybės vaikų namų pavaduotoja ūkio reikalams Asta Jokubaitienė sakė, kad pastaruoju metu labdaros sulaukia rečiau.

„Pagalbos sparnai“ veikia jau ketverius metus, yra apie 50 savanorių. Fondas savo patalpų neturi. Garaže jie laiko įvairius paaukotus daiktus, kuriuos, susisiekus su J. Gečiene, galima keisti ar pasiimti nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų