REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Gedimino Stanišausko straipsnis „Nepasotinamųjų armija “. Net praėjus daugiau kaip 20 metų nuo nepriklausomybės atkūrimo, į Seimą išrinkti parlamentarai naudojasi privilegijomis ir taip pabrėžia, kad yra pranašesni už eilinius Lietuvos piliečius. Vis dėlto kartkartėmis kildavęs visuomenės nepasitenkinimas, skandalai ir ekonomikos krizės privertė Seimą atsisakyti dalies privilegijų. Kokios jos?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalistės Julijos Kiško straipsnis „Niekas nenori mirti“. Pralaimėtojų niekas neprisimena – būtent taip galima pasakyti apie partijas, kurios nepateko į Seimą ir nugrimzdo į užmarštį. „Balsas.lt savaitė“ aiškinosi, kaip partijų autsaiderių lyderiai vertina savo politinę ateitį – pasiduos ar ir toliau dalyvaus rinkimuose, o jei taip, už kokius pinigus tai darys?

REKLAMA

„Svarbiausia yra įdiegti šalyje bausmės už įstatymų laužymą neišvengiamumo kultūrą“, - sako Aplinkos ministras, partijos „Tvarka ir teisingumas“ vicepirmininkas Valentinas Mazuronis. Pokalbis su juo – rubrikoje „Savaitės interviu“.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kam atiteks Kauno boso karūna“. Kaip Kauno šešėlinį pasaulį paveiks praėjusią savaitę plačiai nuskambėjęs Agurkinių gaujos lyderių sulaikymas? Kas dabar turi daugiausia galimybių perimti kriminalinio pasaulio valdymą?

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kas turi pradžią, turi ir pabaigą: ši paprasta gyvenimiška išmintis tinka ir kalbant apie erdvės bei laiko tolius, kuriuos paprastai laikome beribiais. Mokslininkai nustatė, kad visatos „gyvenimo diena“ eina į pabaigą ir greitai ims tirštėti vakaro sutemos. Plačiau apie tai – rubrikos „Ateities pranašai“ straipsnyje „Visata greitai pavirs į dulkes“.

Rubrikoje „Sveikata“ - žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės straipsnis „Maisto papildų karštligė“. Vaistinės virto prekybos centrais, kurių lentynos lūžta nuo maisto papildų ir stebuklingų grožio priemonių. Bet ar visi uoliai perkantys maisto papildus suvokia, kad maisto papildai nėra vaistiniai preparatai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų