REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos automobilių sporto valdžiai pastaraisiais metais nedemonstruojant naujų idėjų ar pernelyg daug iniciatyvos aktyvios veiklos tenka imtis privačioms renginius organizuojančioms kompanijoms ir nedidelėms komandos, kurių pastangomis surengiami kone visos įspūdingiausios lenktynės šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausias pavyzdys – asociacijos „Auto sporto fanas“ organizuojamas pirmasis šalyje „drifto“ šou uždarose patalpose. Renginio vieta greičiausiai taps Kauno „Žalgirio“ arena ir jei viskas vyks pagal planą šonu slystančių automobilių, kartingų, galbūt ir motociklų pasirodymai čia turėtų įvykti kovo mėnesį.

REKLAMA

„Išbandėme „Žalgirio“ arenos dangą, kovo 16 d. planuojame „drifto“ šou. Komandos pilotas Tadas Adomaitis gavo progą tapti kone pirmuoju Europoje išbandžiusiu šoninį slydimą uždaroje arenoje“, − pirmąjį bandymą komentavo „NP Team“ idėjinis lyderis Linas Ramoška.

Daugiau oficialios informacijos apie planuojamą renginį kol kas nėra, tačiau faktas, kad vienas iš „NP Team“ komandos atstovų jau išbandė Kauno arenos betoną leidžia manyti, kad reikalai pamažu juda į priekį. Trumpame bandomojo važiavimo vaizdo įraše matyti, kad nepaisant ribotis erdvės greičio pakankamai efektyviai atrodančiam slydimui užtenka, vietos trumpai trasai taip pat.

Su nekantrumu lauksime daugiau naujienų apie planuojamą renginį, o kol kas siūlome patiems peržiūrėti 3 serijos BMW (E30) bandomuosius slydimus „Žalgirio“ arenoje:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų