REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ pranešė, kiek kainuos kompiuteryje jau įdiegtos operacinės sistemos „Windows 7“ atnaujinimas iki „Windows 8“.

REKLAMA
REKLAMA

Kompiuterių vartotojai galės tai padaryti už 120 JAV dolerių, o norintys atnaujinti „Windows 7“ iki daugiau galimybių siūlančios „Windows 8 Pro“ versijos turės sumokėti 200 dolerių, skelbiama „Microsoft“ tinklaraštyje.

REKLAMA

Tie, kurie jau įsigijo kompiuterį su įdiegta „Windows 8“ versija, bet norėtų jį atnaujinti iki „Windows 8 Pro“, už 100 dolerių galės įsigyti tokią galimybę siūlantį „Windows 8 Pro Pack“ paketą, sakoma pranešime.

Turintys „Windows 8 Pro“ versiją galės naudotis 10 dolerių kainuojančiu „Windows 8 Media Center Pack“ paketu, kuriame yra programinis DVD grotuvas ir programa „Windows Media Center“.

Šios OS atnaujinimo kainos galios nuo šių metų vasario 1 d., skelbia „Microsoft“. Iki šios datos įsigijusieji kompiuterius „Windows 8“ gali atnaujinti OS iki „Windows 8 Pro“ už 70 dolerių. Be to, iki vasario 1 d. įdiegti „Windows 8 Media Center Pack“ paketą į „Windows 8“ galima nemokamai, sakoma pranešime.

„Microsoft“ taip pat priminė, kad visi naujus kompiuterius nuo 2012 m. birželio 2 d. iki 2013 m. sausio 31 d. įsigiję vartotojai, užsiregistravę „Windows Upgrade Offer“ programoje, galės įsidiegti „Windows 8 Pro“ tik už 15 dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų