REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijos automobilininkų draugija (ADAC) jau devintus metus paeiliui naujoviškiausius, kokybiškiausius ir saugiausius metų automobilius įvertina įteikdama „Geltonojo angelo“ prizus. Vertinimo kriterijai remiasi pačios ADAC renkama gedimų statistika pagal modelius, ADAC draugijos internetiniame puslapyje nuolat vykstančios apklausos rezultatais ir vadinamuoju kliento pasitenkinimo indeksu organizacijos narių tarpe.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais dėl išskirtinę kokybę ir saugumą liudijančių „angelų“ varžėsi 28 markes atstovaujantys 53 modeliai. Pretendentai rungėsi „Kokybės“, „Automobilio“, „Inovacijų ir aplinkosaugos“, „Ateities“ ir „Asmenybės“ kategorijose.

REKLAMA

Kokybės kategorijoje nugalėjo kompaktinės klasės automobilis „Audi A3“. Antrąją vietą užėmė „Audi A6“, o penktojoje vietoje įsitvirtino „Audi A4“. „Mūsų bendrovei ypač reikšmingas „Audi A3“ įvertinimas. Šis, dar 1996 metais rinkoje pirmą kartą pristatytas „premium“ segmento kompaktinės klasės modelis tuo metu buvo didelė naujiena. Nuo to laiko „Audi A3“ nuolat tobulėja ir diktuoja visos kompaktinės klasės kokybės ir patikimumo standartus, o automobiliui suteiktas „Geltonojo angelo“ įvertinimas parodo nuolatinio tobulėjimo ir aukštos kokybės užtikrinimo tęstinumą“, - komentuodamas ADAC konkurso rezultatus kalbėjo „Audi“ vyriausiasis kokybės vadovas Werneris Zimmermannas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų