REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ji tikrai neatrodo kovotoja su nusikalstamumu. Tačiau jau proanūkių turinti 87 metų Merė Pikls (Mary Pickles) kelis pastaruosius mėnesius ramybę savo gimtajame miestelyje mėgtina užtikrinti vakarais patruliuodama gatvėse, rašo „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Išsivirusi puodelį kakavos M. Pikls nuo 23 val. vakaro iki 3 val. ryto patruliuoja šalia jos namų esančiose gatvėse ir padeda girtam jaunimui pareiti namo bei užkerta kelią muštynėms. Potencialius neramumus buvusi pašto viršininkė užkardo įsiaudrinusiems jaunuoliams dalindama saldainius. Ji taip pat kuprinėje nešiojasi šlepečių, kad nuo aukštakulnių įskaudusiomis kojomis namo grįžtančios merginos neeitų basomis. M. Pikls net iškviečia taksi tiems, kurie jau yra tokie girti, kad fiziškai nebegali to padaryti.

REKLAMA

Nedidukė našlė, kuri Antrojo pasaulinio karo metais dirbo slauge, priklauso grupei žmonių, kurie savaitgaliais rūpinasi iš Barnlio (Burnley), Lankašyro (Lancashire) grafystėje, aludžių ir naktinių klubų pabyrančiu jaunimu.

„Mėgaujuosi kiekviena savo darbo akimirka. Mus gerai priima gatvėse visi aludžių ir klubų lankytojai. Mano penki proanūkiai sako, kad naktį išeiti į gatvę yra pavojinga, tačiau manęs niekas nėra išgąsdinęs, ir daug žmonių, su kuriais mes bendraujame, man sako, kad jiems primenu jų močiutes“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų