REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nors neišvengsite stiprios emocinės įtampos, galite tikėtis neblogos dienos kūrybine prasme. Mažiau seksis, jei teks tvarkyti su teise, tarpininkavimu susijusius klausimus. Vakare venkite viešų aštrių debatų, nes pakenksite savo įvaizdžiui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jums norėsis išsiskirti iš kitų, nustebinti aplinkinius originaliu stiliumi ar poelgiu, veikla. Kita vertus, savo radikaliu pasikeitimu jus gali nustebinti kas nors iš draugų. Regis, tai jums ne itin patiks. Vakaro renginys žada aštrių netikėtumų.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandieną labiau įsiklausykite į savo sielos poreikius, išsiaiškinkite, kas jums neduoda ramybės. Intuicija, o ne pašalinių žmonių vertinimai jums padės priimti teisingus sprendimus. Tikėtini sveikatos tyrimų rezultatai ir su tuo susiję rūpesčiai.

Vėžys

Būsite aktyvūs, energingi, tačiau gana neobjektyvūs, sunkiai skiriantys tiesą nuo netiesos, painiojantys vertybes. Dėl to sulauksite kritikos, priekaištų bei galite išprovokuoti aršius debatus ir konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nebloga diena disciplinuotiems, apskaičiuojantiems žmonėms. Gana sklandžiai seksis turto, nuomos reikalai. Tikriausiai lydės sėkmė sudarant ilgalaikes sutartis, perkant ir parduodant ilgalaikį turtą. Rūpesčių kils dėl vaikų.

Mergelė

Tikėtina neplanuota kelionė, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, ryšiais, komercija. Teks skubiai gilintis į aktualius klausimus, išgauti informaciją, ją apdoroti. Vakaras nepalankus sveikatai bei avaringas.

Svarstyklės

Tai bus permaininga, sunkiai prognozuojama diena - teks keisti planus, priimti netikėtus iššūkius. Daug dėmesio pareikalaus artimieji arba buitis. Tai gali reikšti, kad kils ūmi problema, susijusi su kažkieno sveikata, techniniu gedimu ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite labai aktyvūs, kūrybingi. Galimas reikšmingas sportinis ar profesinis pasiekimas, puikus sceninis pasirodymas, aistringas meilės nuotykis. Gali būti pasirašytas dalykinis kontraktas, pradėtas kūrybinis projektas ar pan.

Šaulys

Panašu, kad su ugnele atliksite suplanuotus darbus arba kibsite į naują veiklą, ką nors reorganizuosite, keisite kolektyvą, bendradarbiavimo planus. Galite užsirašyti į sporto klubą, darbo biržą, pradėti profesinius mokymus ar pan.

Ožiaragis

Netikėtas skambutis ar žinutė jus gali labai nustebinti, suintriguoti. Tačiau iš esmės jūsų jausmai bus įtempti. Galbūt teks rinktis iš kelių variantų, ir situacija atrodys komplikuota. Gerai išsiaiškinkite finansinius įsipareigojimus bei sąlygas.

REKLAMA

Vandenis

Galite sužinoti naujieną, susijusią su investicijomis, mokesčiais, muitais, paskolomis ar draudimu. Turbūt sumaniai panaudosite ankstesnę patirtį ir gausite naudos ten, kur ji atrodė neįmanoma. Kalba suksis ir apie veiklą užsienyje, emigraciją.

Žuvys

Šiandien palanku sudaryti sutartis, numatyti perspektyvas bei planuoti. Tikėtini reikalai, susiję su kelionėmis, užsienio ryšiais, mokslu, kvalifikacija. Galbūt laikysite kokį egzaminą ar sužinosite įvertinimą, rezultatą. Regis, jis nenuvils.  

 Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų