REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Newcastle United" klubas su Marselio "Olympique" pasiekė susitarimą dėl puolėjo Loic Remy įsigijimo. Už 26-erių puolėją "šarkos" žada pakloti apie 10 milijonų svarų sterlingų.

REKLAMA
REKLAMA

"Olympique" vadovai norėjo padidinti futbolininko kainą, tačiau vienintelis Anglijos "Premier" lygos klubas, kuris siūlė daugiau pinigų - Londono "Queens Park Rangers" - prancūzui pasirodė netinkama vieta tęsti karjerą.

REKLAMA

"Iš esmės su "Newcastle" vadovais susitarėme dėl Remy, - šiandien Prancūzijos žiniasklaidai duotame interviu kalbėjo "Olympique" prezidentas Vincent Labrune - Šiuo metu Remy derasi dėl asmeninių kontrakto sąlygų, o mums belieka laukti."

L.Remy persikėlimą į Niukastlį patvirtino ir šiuo metu "Olympique" išnuomotas QPR saugas Joey Bartonas, kuris pats 2007-2011 metais gynė "Newcastle United" garbę.

"Loicui linkiu sėkmės Niukastlyje. Kalbėjausi su juo ir dabar jis žino, ko tikėtis iš Anglijos futbolo. Puikiam vyrukui - puikus klubas." - savo "Twitter" socialinio tinklo anketoje rašė J.Bartonas.

Puolėjo "Newcastle United" klubui prireikė po to, kai ekipą paliko ir į Londono "Chelsea" persikėlė senegalietis Demba Ba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų