REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmonės sako, kad šios nuotraukos vertos milijonų komentarų. Šimtai nuotraukų pasakoja apie jauną vaikiną iš Australijos, kuris per tris metus transformavosi į moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Slapyvardžiu „iiGethii“ pasivadinęs vartotojas šį vaizdo įrašą patalpino į „YouTube“. Vaizdo įraše matyti besikeičiančios nuotraukos, kuriose užfiksuoti jauno vaikino veido bruožų pokyčiai.

REKLAMA

Vaizdo įrašo aprašyme rašoma, jog vaizdo įraše matomas vaikinas, kuris dabar jau yra maždaug 20-ties metų mergina, visą laiką fiksavęs savo kūno pokyčius. O visas trijų metų pasikeitimo laikotarpis tilpo į vienos minutės ir 43 sekundžių trukmės vaizdo klipą.

Vaizdo įrašas prasideda nuo nuotraukos, kuri daryta 2009 metų gruodžio 8-ąją dieną. Nuotraukoje užfiksuotas gražus maždaug 20–21 metų vaikinas, tamsiais, pečius siekiančiais plaukais, tankiais antakiais bei dailia žandikaulio linija.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įraše galima matyti visus jaunuolio pasikeitimus: kaip mėnesiams bėgant keitėsi vaikino veidas ir per tris metus jo vyriškas veidas tapo moterišku.

Nuotraukose matoma, kaip vaikino veidas įgauna moteriškas formas: tampa siauresnis, apvalesnis. Jo akys įgavo katės akių formą, o lūpos tapo putlios lyg tikros moters.

Pasikeičia ne tik buvusio vaikino veido bruožai: vaikinas (o dabar jau mergina) pradeda naudoti kosmetiką, darytis šukuosenas ir t. t.

Paskutinėje vaizdo įraše esančioje nuotraukoje matosi transformacijos rezultatai: vaikino veidas visiškai pasikeitęs ir tapo moterišku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis šokiruojantis vaizdo įrašas į „YouTube“ buvo įkeltas 2012-ųjų spalio mėnesį ir nuo pat įkėlimo šį video peržiūrėjo daugiau nei 375,000 puslapio lankytojų. O vaizdo įrašo komentatoriai negailėjo komplimentų video veikėjui:

„Oho, tapęs moterimi tu atrodai daug geriau nei būdamas vyru“, – komentavo tinklalapio lankytojas.

Kitas komentaras skelbia: „Aš tau taip pavydžiu... Šiuo metu eina penktasis mano transformacijos mėnuo ir nekantrauju kuo greičiau sulaukti, kol praeis trys metai ir aš galutinai pasikeisiu. Bet nepaisant visko, aš tave labai sveikinu, nes tu atrodai nuostabiai.“

REKLAMA

Pasak naujienų portalo FacialFeminizationSurgery.info, transformacijos procedūra apima kelis etapus: veido, kaklo, skydliaukės, kremzlės, kaulinių ir minkštųjų audinių operacija.  Kai kurie gydytojai į transformacijos operacijų etapus įtraukia ir veido plaukų šalinimo ir plaukų transplantacijos procedūras.

Veido transformacijos operacijos tapo populiarios jau maždaug prieš 14 metų. Pirmoji transformacija iš vyro į moterį buvo atlikta maždaug 1930 metais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų