REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko Algirdo Butkevičiaus populiarumo visuomenės apklausose šuolį nulėmė nuosaiki partijos politika, mano jo partijos kolega, Seimo vicepirmininkas Algirdas Sysas.

REKLAMA
REKLAMA

"Aš manau, kad nuosaiki ir nuosekli politika. Tiek mūsų pirmininkas, tiek socdemai tai, ką sakė iki rinkimų, kol kas darome. Nenuklystame nuo savo grafiko (...), darbų, ir manau, kad pirmieji žingsniai būtent ir suteikia tokį didelį pasitikėjimą", - trečiadienio rytą "Žinių radijui" sakė politikas.

REKLAMA

A. Sysas atkreipė dėmesį, kad seniai visuomenė taip pasitikėjo Ministru Pirmininku, ir pridūrė esą socdemai dirba ne dėl populiarumo.

"Mes aiškiai savo programoje ir partijos rinkiminėje programoje kalbėjome, kad mums svarbiausia žmogus ir jo problemos, ir bandysime tai įgyvendinti darbais. Ir jeigu mums tai seksis, tai tada mes išlaikysime tam tikrą populiarumą", - prognozavo Seimo vicepirmininkas.

Penkerius metus visuomenės lyderių reitinguose nuolat pirmavusi Prezidentė Dalia Grybauskaitė, lapkritį užleidusi pozicijas dvi kadencijas šaliai vadovavusiam Valdui Adamkui ir Ministrui Pirmininkui Algirdui Butkevičiui, ir gruodį liko trečia.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniojoje praėjusių metų viešosios nuomonės apklausoje "pasistumdė" tik abu pastarieji - A. Butkevičius aplenkė V. Adamkų ir tapo visuomenės veikėjų reitingo lyderiu.

Rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų kompanijos "Baltijos tyrimai" naujienų agentūros ELTA užsakymu gruodžio 7-14 dienomis atliktos apklausos duomenimis, 72 proc. apklaustųjų palankiausiai vertino naująjį Ministrą Pirmininką A. Butkevičių. Antroje vietoje likusį Prezidentą V. Adamkų palankiai vertino 65 proc. respondentų. Prezidentę D. Grybauskaitę - 59 proc.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų