REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį, sausio 6 dieną, vyko jau trečioji „General Financing Trakų pusmaratonio“ kontrolinė treniruotė. Šį kartą treniruotė vyko Vilniaus Vingio parke, kurios metu bėgikai ne tik turėjo įveikti nustatytą 4,5 km atstumą, bet ir pakeliui surasti 4 kontrolinius punktus.

REKLAMA
REKLAMA

Spustelėjęs lengvas šaltukas tvirtai ledu sukaustė bėgimo takus, tad bėgikams atsirado dar vienas papildomas iššūkis. Nežiūrint į tai, visi treniruotės dalyviai su iškelta užduotimi kuo puikiausiai susidorojo, o šypsenos bėgikų veiduose, kirtus finišo liniją, spindėjo ne ką mažiau skaisčiai, nei karts nuo karto žemei spindulius dovanojusi vidurdienio saulė.

REKLAMA

Greičiausiai su užduotimi susitvarkė Vaidas Žlabys bei Rūta Marija Trimonytė, kurie atitinkamai buvo apdovanoti bėgimui tamsiu paros metu pritaikytais mirksinčiais atšvaitais. Neliko nuskriausti ir likę bėgikai, kuriems buvo įteikti specialūs „General Financing Trakų pusmaratonio“ atšvaitai.

Primename, kad aktyviausiai dalyvausiantys treniruotėse turės galimybę pavasarį laimėti net 4 poras PUMA bėgimo batelių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų